Sport

Monica şi cam atît

Ziarul de Vrancea
20 oct 2011 613 vizualizări
Niculescu s-a calificat în sferturile turneului de la Luxemburg * Sorana Cîrstea avansează la Limoges

Monica Niculescu a rămas singura jucătoare romană de tenis ajunsă în sferturile de finală ale turneului din Luxemburg, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. Ea o va întîlni pe jucătoarea cehă Lucie Hradecka (51 WTA),învingătoare cu 6-3, 6-4 în faţa Alexandrei Cadanţu, după o oră şi 41 de minute. De remarcat faptul că Hradecka a ajuns pe tabloul principal din postura de “lucky-loser”. La rîndul ei, Simona Halep a fost eliminată de jucătoarea letonă Anastasija Sevastova (107 WTA), care pare a fi revelaţia turneului, după ce în primul tur a trecut cu 6-3, 6-4 pe favorita nr. 4, italianca Flavia Pennetta (18 WTA). Sevastova a trecut de Cadanţu după 71 de minute, cu 6-2, 6-2.
Niculescu şi Halep s-au calificat în sferturi şi la dublu. Simona, împreună cu Janette Husarova (Cehia) au trecut în primul tur cu 6-1, 6-0, de perechea Angelique Kerber / Mandy Minella (Germania / Luxemburg), iar Monica, cu neo-zeelandeza Marina Erakovic, a învins cuplul spaniol Silvia Soler / Carla Suarez cu 6-3, 6-3. În sferturi, Niculescu şi Erakovic au fost învinse, cu 7-6, 4-6, 5-10 (101 minute) de perechea Anabel Medina / Anastasia Pavliucenkova (Spania/ Rusia). Simona Halep şi Husarova întîlnesc în sferturi perechea Klaudia Ignacik / Jasmin Wöhr (Polonia / Germania).
* Romanca Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 3, a avansat în sferturile turneului ITF de la Limoges (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Ea cîştigat cu 7-5, 6-3 în faţa elveţiencei Stefanie Vögele şi va juca, în faza următoare, cu Michaella Krajicek (Olanda), a şasea favorită a competiţiei, care a trecut, cu scorul de 7-6, 6-2, de Nastajssa Burnett (Italia).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.