Sport

Echipele vrîncene vor să cîştige cu ajutorul divinităţii: Au apelat la Cel de sus, dar rămîne să arate ce pot pe teren

Dan Chiriac
13 oct 2011 664 vizualizări
FC Panciu - Sporting Suceava şi CSM Focşani - CSM Paşcani, azi, orele 15.00, în etapa a noua a Ligii a treia

Cele două echipe vrîncene au apelat la Divinitate pentru a cîştiga meciurile pe care le vor disputa azi pe teren propriu. Miercuri după-amiază, jucătorii de la FC Panciu au primit vizita unui preot la stadion. Slujba a durat cîteva zeci de minute, iar fotbaliştii au fost stropiţi cu aghiasmă. Ieri, a fost rîndul celor de la CSM Focşani să apeleze la serviciile unui preot. Antrenorii Adrian Toma şi Aurel Pastia au participat alături de jucători la o slujbă ţinută de un preot venit special la Stadionul „Milcovul”. Toţi fotbaliştii s-au rugat să cîştige meciul de azi cu CSM Paşcani. Rămîne ca cele două echipe vrîncene să se ajute şi singure în partidele de azi. CSM Focşani este în căutarea unei victorii încă de la prima etapă a campionatului, atunci cînd a învins cu 3 - 2 la Galaţi. Doar un succes intră azi în calculele echipei focşănene. Oaspeţii au făcut meciuri bune în acest an în deplasare. Antrenorii CSM-ului vor încerca să schimbe formula de echipă faţă de cea de la meciul precedent, 0 - 5, în deplasare cu Oţelul 2 Galaţi. CSM ar putea începe jocul de azi cu Trifan (Borş) - Ciornei, Crăciun, Toader, Nistoroiu - Mîndrescu, Toma, Suvac, Săpunaru - Negoiţă, Milea. Portarul Borş resimte în continuare dureri în zona intercostală şi prezenţa lui la jocul de azi este incertă. Partida va fi condusă la centru de Ionuţ Ignat - Suceava, ajutat la cele două linii de Andrei Itco - Suceava şi Florin Cosma - Piatra Neamţ. Observatorii jocului vor fi Aurelian Alecsandrescu - Bucureşti şi Ion Dăuceanu - Tulcea. FC Panciu vrea să repete evoluţia bună de la meciul din etapa trecută de la Rîmnicu Sărat. Vrîncenii au cîştigat cu 2 - 0 şi au urcat pe locul zece în clasament. Păncenii vor încerca să-l recupereze pînă la ora jocului şi pe Cătălin Costin, vîrful de atac care nu a jucat aproape deloc în acest campionat. Cu acesta în echipă, păncenii vor avea o forţă ofensivă mult mai mare. Antrenorii Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan ar putea începe jocul cu următioarea formaţie: Lazăr - Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai - Stoian, Duţu, Bucătaru, Tudor - Predoiu, Radu. Întîlnirea va fi condusă la centru de tulceanul Victor Chiriazic . Asistenţi vor fi Alexandru Midvichi - Tulcea şi Marius Brătianu - Brăila. Observatorii jocului vor fi Corneliu Groza - Iaşi şi Nicolae Georgescu - Buzău. Tot azi în Liga a treia, focşănenii Gică Mihai Ionuţ Paraschiv şi Florin Danciu au fost delegaţi la meciul FCM Alexandria - CSO Plopeni. Vasile Burgă a fost delegat ca observator la meciul AS Filipeştii de Pădure -  Chimia Brazi. (Dan CHIRIAC)
În etapa a noua se joacă următoarele partidele, orele 15.00:
FC Panciu - Sporting Suceava
CSM Focşani - CSM Paşcani
Rapid Suceava - Ceahlăul 2 Piatra Neamţ
Aerostar - Oţelul 2 Galaţi
ABC Stoicescu - FCM Dorohoi
Cetate Tg. Neamţ - CSM Rm. Sărat
Poli Galaţi - SC Bacău
Petrotub Roman - va sta
CLASAMENT:
1.SC Bacău    8    6    0    2    15-5    18p
2. Rapid Sv    7    5    2    0    12-2    17p   
3.P. Roman    8    4    4    0    16-6    16p
4.Ceahlăul 2    7    4    1    2    9-7    13p
5.Sporting SV    8    3    3    2    10-9    12p
6.ABC Stoicescu    7    3    2    2    12-11    11p
7. Oţelul 2 Gl    8    3    1    4    15-14    10p
8.CSM Rm. S.    7    3    1    4    7-10    10p
9.FCM Dorohoi    8    2    2    4    7-8    8p
10.  FC Panciu    7    2    2    3    4-6    8p
11.Aerostar    7    2    2    3    7-10    8p
12.CSM Paşcani    8    2    2    4    4-7    8p
13.CSM Focşani    7    1    3    3    6-14    6p
14. Tg. Neamţ    7    1    2    4    5-15    5p
15. Poli Galaţi    8    1    1    5    7-12    4p
   



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
RADU, acum 4578 zile, 8 ore, 25 minute, 58 secunde
Cu Eugen Stefan....ce vina are omule...Toma...sa fim seriosi...aici in condamn...jucam cu Juniori de 14-15 ani...ca tot aia era...decat cu Plopi.....sa fim seriosi...!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.