Sport

Mint de îngheaţă apele

Ziarul de Vrancea
6 oct 2011 682 vizualizări
Procurorii DNA au preluat documente de la Federaţia Romană de Fotbal *preşedintele Mircea Sandu şi ofiţerul de presă, Paul Zaharia, au negat iniţial, dar apoi FRF a anunţat că s-au cerut actele de înfiinţare ale centrului de la Mogoşoaia!

Ieri dimineaţă, Cristian Ene, avocatul preşedintelui FRF, Mircea Sandu, a anunţat că procurorii DNA au venit la sediul Federaţiei Romane de Fotbal (FRF) pentru a prelua mai multe documente ce vor fi analizate în ancheta din dosarul fostului şef al arbitrilor Vasile Avram, Ene precizînd că este vorba de o predare oficială de documente, nu de o percheziţie. El a precizat că procurorii au cerut mai multe documente privind modul de delegare a arbitrilor şi regulamente ale FRF, acte ce puteau fi comunicate fie pe fax, fie prin predare directă. Cele două instituţii au decis ca documentele să fie predate direct. La cîtva timp Mircea Sandu l-a contrazis vehement pe propriul avocat. "Minciuni, minciuni, minciuni. Se ştie foarte bine că nu a fost DNA nici la sediul FRF, nici la mine acasă. Poate au fost în lipsa mea, dar eu nu ştiu nimic. O să facem un comunicat de presă şi veţi afla mai multe. Mai bine v-aţi duce la Mititelu că acolo s-ar putea să fie", a spus Sandu.
În continuare a luat foc şi Paul Zaharia, ofiţerul de presă al FRF:  "Pînă în momentul de faţă, Direcţia Naţională Anticorupţie nu a fost nici la sediul federaţiei, nici la centrul de la Mogoşoaia, nici la acasă la Mircea Sandu. Cele trei maşini bleumarin cu geamuri fumurii şi număr MAI din curtea FRF aparţin Jandarmeriei şi Poliţiei, pentru că reprezentanţii acestor instituţii participă în acest moment la şedinţa tehnică de dinaintea partidei Romania - Belarus programată mîine", a declarat Zaharia pentru MEDIAFAX.
Pînă la urmă şi Mircea Sandu, şi Paul Zaharia, au fost contrazişi de un comunicat oficial emis de... FRF, în care se spune că DNA a solicitat acte cu privire la înfiinţarea SC Centrul de Fotbal Mogoşoaia SRL. Mircea Sandu a invitat reprezentanţi ai acestei instituţii la sediul societăţii din Mogoşoaia pentru a le înmîna documentele cerute.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX că o parte din documentele luate de la FRF în cazul privind SC Centrul de Fotbal Mogoşoaia ar putea fi folosite şi în dosarul de corupţie al fostului preşedinte al CCA Vasile Avram.
Altfel, ieri a revenit la sediul DNA, arbitrul Sebastian Colţescu (“pentru o rectificare”, zice el) şi a fost audiat fostul preşedinte al CCA, Dan Petrescu, bineînţeles, în calitate de martor.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.