Sport

Comisia de Disciplină a „tăiat” în carne vie

Dan Chiriac
5 oct 2011 1091 vizualizări
Cele două echipe din Gugeşti au cîştigat la masa verde jocurile disputate la finalul săptămînii trecute

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea a „tăiat” în carne vie la şedinţa de marţi seara. Voinţa Cîrligele a fost din nou sancţionată după ce a trecut pe foaia de joc mai mulţi jucători suspendaţi în urma incidentelor de la partida din semifinalele Cupei Romaniei cu Energia Vulturu. Comisia a hotărît ca formaţia din Cîrligele să piardă jocul cu 3 - 0 şi să plătească o penalitate de 150 de lei pentru că jucătorii Milea Adrian, Cherciu Mircea şi oficialii Cherciu Cornel şi Marin Ion au fost trecuţi în raportul de arbitraj. Totodată, partida Voinţa Slobozia Ciorăşti - Victoria Gugeşti a fost omologată cu scorul de 3 - 0 pentru formaţia oaspete, după ce gazdele l-au folosit pe Iulian Mănăilă, jucător legitimat în prezent în judeţul Buzău, la AS Puieşti. Fotbalistul a evoluat în baza unui carnet duplicat şi a fost suspendat de comisie pentru opt etape şi amendat cu suma de 500 de lei. Preşedintele echipei Flacăra Urecheşti, Victor Băjenaru, a fost suspendat pentru o lună de zile şi a primit o penalitate de 100 lei după ce a protestat la deciziile brigăzii de arbitrii. Jucătorul Sandu Sebastian - Energia Vulturu - a fost suspendat pentru o etapă şi amendat cu 50 lei după ce a oprit o situaţie iminentă de gol în jocul cu Dinamo Tătăranu. Acesta va avea drept de joc în etapa viitoare după ce a plătit o cauţiune în valoare de 200 de lei. Cei doi jucători care au încins un meci de box la Mărăşeşti au primit pedepse identice. Viorel Dumitrescu - FC Mărăşeşti şi Gelu Guţu - Viitorul Homocea vor sta pe margine cîte două etape şi vor plăti o amendă de 100 de lei. Jucătorul Silviu Munteanu - FCM Adjud a fost suspendat patru etape după ce l-a înjurat ca la „uşa cortului” pe centralul întîlnirii. Acesta va fi nevoit să plătească şi o amendă de 200 de lei. Toate deciziile pot fi atacate în termen de cinci zile la Comisia de Apel. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Gaby, acum 4596 zile, 9 ore, 5 minute, 28 secunde
Daca este asa exigent dl. Vasile si comisia lui , pe cand o sa vedem si arbitri sanctionati-suspendati? Asteptati sa-i ia DNA-ul pe toti?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.