Sport

SMS-Sportiv: CSM Focşani a cîştigat la Piatra Neamţ:

Dan Chiriac
5 oct 2011 762 vizualizări
Echipa de juniori B de la CSM Focşani a cîştigat fără probleme meciul jucat la Piatra Neamţ. Elevii lui Mihai Oprişan au învins cu 2 - 0 pe LPS Piatra Neamţ, într-un meci din cadrul campionatului naţional al juniorilor republicani

Golurile focşănenilor au fost marcate de Toader şi Pasăre. Jucătorul adus în această vară de la chimia Brazi, Pasăre, a confirmat aştepările şi a reuşit să marcheze aproae în fiecare meci al echipei focşănene. Juniorii A au cîştigat la rîndul lor, cu 7 - 1, meciul cu LPS Piatra Neamţ. CSM Focşani a acumulat 13 puncte la juniori B şi 18 puncte la juniori A. (D.C.)


Campionatele judeţene încep şi la juniori:


Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a programat pentru sfîrşitul acestei săptămîni startul campionatelor judeţene la juniori C, D şi E. Echipele înscrise au fost împerecheate aseară în urma unei trageri la sorţi. Partidele primei etape vor avea loc sîmbătă şi duminică. Totodată, va începe şi campionatul juniorilor A 1, acolo unde s-au înscris echipele Unirea Miclvoul Goleşti, LPS Focşani, Energia Vulturu, Şoimii Mirceşti şi Viitorul Homocea. (D.C.)


S-a prelungit termenul de înscriere la futsal tineret:


Termenul de înscriere la campionatul judeţean de futsal tineret a fost prelungit. AJF Vrancea, în parteneriat cu CS Unirea Focşani şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea organizează campionatul judeţean de futsal pentru tineret - ediţia a doua. Înscrierile se primesc la AJF Vrancea pînă pe 14 octombrie, urmînd ca meciurile să înceapă pe data de 15 octombrie 2011. Taxa de participare este de 100 de lei. Jucătorii trebuie să aibă vîrsta între 16 şi 21 ani. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.