Sport

Ştiri din sportul naţional şi internaţional pe scurt: Pilotul tace mîlc

Ziarul de Vrancea
27 sep 2011 778 vizualizări
Procurorii anticorupţie continuă ancheta în cazul Vasile Avram - Sorin Ţerbea, în acest caz fiind audiaţi, ieri, mai mulţi martori şi învinuiţi, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.


 Unul dintre învinuiţii din dosar, Nicolae Iacobescu, pilotul elicopterului cu care Avram a fost transportat pe ruta Bucureşti - Tîrgu Mureş şi retur, a refuzat să dea o declaraţie în faţa anchetatorilor, aceştia spunîndu-i să revină astăzi la sediul DNA pentru audieri, potrivit surselor citate.O altă persoană audiată de procurorii anticorupţie este Valentin Ioniţă, referent în cadrul FRF, şi observator al meciului de fotbal care face obiectul acestui dosar, au mai arătat sursele citate. Totodată, s-au prezentat în faţa procurorilor pentru declaraţii antrenorul principal al echipei de fotbal în sală City'us Tîrgu Mureş, Kacso Endre şi unul dintre şoferii lui Sorin Ţerbea. Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pentru mîine termenul de judecată pentru recursurile lui Vasile Avram şi Ioan Sorin ţerbea, împotriva deciziei de duminică a Tribunalului Bucureşti prin care cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.


Sabău a demisionat de la FCM


Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat că va renunţa la funcţia de antrenor al formaţiei FCM Tîrgu Mureş, deoarece se consideră răspunzător pentru rezultatele slabe ale echipei ardelene. "Acesta a fost ultimul meci la FCM Tîrgu Mureş. Sînt foarte afectat că n-am reuşit mai mult cu această echipă, am făcut alegeri greşite şi cînd am stabilit lotul. Eu sînt cel răspunzător şi e normal să las pe altcineva să se ocupe de această echipă. Jucătorii îşi doresc foarte mult, dar nu-i mai pot ajuta. Am aşteptat să jucăm mai bine, publicul aşteaptă foarte multe şi e normal pînă la urmă să iau această decizie", a declarat Sabău. FCM Tîrgu Mureş a fost învinsă, luni seară, în deplasare, scor 1-2, de formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a opta a Ligii I.


Zicu – comandant în armata bulgară


Atacantul Ianis Zicu a marcat două goluri în partida pe care echipa sa, ŢSKA Sofia, a cîştigat-o, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-1), în faţa formaţiei Vidima Rakovski, în ultimul meci al etapei a VII-a a campionatului bulgar, informează site-ul oficial al grupării sofiote. Zicu, care a jucat tot meciul, a marcat ultimele două goluri, în minutele 72 şi 87 din penalty. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Kraşunov şi Delev, în timp ce pentru oaspeţi a punctat Panov, în minutul 10. În urma acestei victorii, ţSKA Sofia a urcat pe primul loc în clasament, cu 21 de puncte, fiind urmată de Ludogoreţ Razgrad, cu 19 puncte, şi Litex Loveci, cu 16 puncte.


Oaspeţii din Belarus

 din sportul naţional şi internaţional

 

Selecţionerul naţionalei Belarusului, Bernd Stange, a anunţat, ieri, lotul pentru partida cu reprezentativa Romaniei, din preliminariile Campionatului European din 2012, care se va disputa la 7 octombrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională. Cei 19 jucători convocaţi sînt următorii: Veremko, Jevnok, Gutor – portari; Veretilo, Verhovţev, Filipenko, Bordaceu, Javnercik, Plaskonnîi, Omelianciuk – fundaşi; Kulci, Dragun, Rudzik, Nehaicik, Kisliak, Kriveţ – mijlocaşi; Voronkau, Kornilenka, Mozolevski – atacanţi.


Stevens, antrenor la Schalke


Tehnicianul olandez Huub Stevens a fost numit,ieri, în funcţia de antrenor principal al echipei Schalke 04 unde este legitimat atacantul roman Ciprian Marica, a anunţat clubul german. Stevens, care îl va înlocui pe Ralf Rangnick, a semnat un contract cu Schalke 04 pînă în iunie 2013. Huub Stevens, în vîrstă de 57 de ani, a mai pregătit gruparea germană în perioada 1996-2002. în primul său mandat la Schalke, Stevens a reuşit să cîştige Cupa UEFA în 1997, Cupa Germaniei în 2000 şi 2001, şi să ocupe locul doi în Bundesliga în 2001. Tehnicianul Ralf Rangnick şi-a prezentat demisia, săptămîna trecută, din funcţia de antrenor al echipei germane Schalke 04, adversara Stelei în grupa J a Ligii Europa, din motive de sănătate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.