Sport

Zi plină de handbal la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
23 sep 2011 747 vizualizări
u CSM Focşani - CS Triumf Călăraşi, mîine, orele 11.00 şi LPS Academica - CSS constanţa, orele 16.00




Sala Polivalentă din Focşani va găzdui mîine două partide de handbal, una în Divizia A masculin şi alta în campionatul junioarelor I. La  băieţi, echipa de handbal CSM Focşani va juca cu CS Triumf Municipal Călăraşi. Meciul se va juca cu începere de la orele 11.00. Intrarea la meci este liberă. „Va fi un meci foarte greu ţinînd cont de faptul că noi ne-am văzut prima dată în formulă completă la meciul din prima etapă de la Bacău Avînd în vedere problemele financiare şi de faptul că echipa oaspete s-a întărit foarte mult în această vară, misiunea noastră nu va fi uşoară”, ne-a spus Lucian Tucan. Tehnicianul are la dispoziţie următorii jucători: Rusu, Cloşcă, Nemuţ, Muntean, Popa, Neaţă, Negrea, Busuioc, Anca, Maftei, Voicu, Stancu, Prodan, Necoară, Secară, Becică. De la orele 16.00, junioarele I de la LPS Academica Focşani vor întîlni pe CSS Constanţa. „Le-am suprasolicitat îniante de jocul de la Bucureşti cu echipa din Giurgiu. Acum, am făcut un alt porgram de pregătire astfel încît fetele să fie în formă maximă la ora jocului de duminică. Trebuie să cîştigăm acest joc”, ne-a spus Emil Crihană, sponsorul echipei de handbal feminin. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
marius, acum 4597 zile, 22 ore, 4 minute, 8 secunde
daca vrem performanta trebuiesc bani dar sa nu ne mai plangem inainte sa demonstram ca putem face ceva . vrem bani dar pe ce pe promisiuni ca facem ceva mai bun. demonstreaza ca meriti si apoi o sa te citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.