Sport

Vrinceni asteapta cu sufletul la gura meciul mileniului

Alex Smeu
30 mar 2006 814 vizualizări
Nu toti vrincenii se vor putea uita la partida, retelele de cablu neacoperind toata suprafata judetului.

"Meciul mileniului", asa cum a fost denumit jocul dintre Rapid si Steaua, isi consuma in aceasta seara primul act din sferturile Cupei UEFA la fotbal. Incepind cu ora 20.45, disputa de pe "Giulesti" va fi transmisa in direct de Antena 1 si va agita spiritele si la Focsani, municipiu in care suporterii ros-albastrilor sint mai numerosi decit cei ai Rapidului. Chiar si asa, autoritatile au anuntat ca au luat o serie de masuri pentru a preintimpina orice incident inaintea partidei si, mai ales, la finalul ei. "Vom fi pregatiti sa intervenim in cazul in care grupurile de microbisti vor crea incidente. Am instituit pentru acest meci o grupa de interventii din cadrul detasamentului mobil. Noi speram ca meciul sa se termine la egalitate", ne-a declarat Sorin Hunea, purtator de cuvint in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vrancea.


Microbistii de la sate vin la oras


Jocul va avea o mare audienta si pentru televiziunea care o transmite, avind in vedere interesul enorm al telespectatorilor pentru fotbal, in general, si pentru meciul de azi, in special. Intrucit posturile de televiziune Antena 1 (care transmite turul) si Realitatea TV (returul) nu sint receptionate in toate comunele si satele judetului, impatimitii fotbalului din zona rurala vor fi nevoiti sa vina in orase sau la rudele din comunele unde exista deja televiziune prin cablu. "La noi in comuna se prind toate canalele,

cu exceptia Antenei 3. Mai sint si persoane cu antene satelit care vor putea urmari meciul fara probleme", ne-a declarat primarul comunei Spulber, Vasile Rusu. "Noi avem retea de cablu si se

prind ambele posturi de televiziune care vor transmite ambele jocuri, tur si retur. Atit Antena 1, cit si Realitatea TV, se prind aici!", a precizat Gheorghe Gaman, primarul din Racoasa. Exista, insa, sate din aceste localitati, dar si din alte comune care nu beneficiaza de retea de cablu, unele nici de curent electric, localitati nevoite sa se conecteze la tensiunea meciului doar prin intermediul radioului.

Barurile au fost antamate Se asteapta ca meciurile Rapid - Steaua sa aduca in fata televizoarelor peste 4 milioane de romani. Totodata, toate barurile si localurile din Vrancea vor fi asaltate de sustinatorii celor doua grupari, rezervarile in principalele localuri fiind facute inca de acum citeva zile.

Trebuie spus ca foarte putini vrinceni, fata de alte ocazii, vor pleca la Bucuresti pentru meciul tur de astazi, dintre Rapid si Steaua. Principalii lideri ai galeriilor locale au anuntat ca factiunile pe care le conduc nu vor merge in Giulesti, din cauza faptului ca arena Rapidului nu beneficiaza de un numar foarte mare de locuri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.