Sport

Coloana:Se amînă Steaua - Schalke

Ziarul de Vrancea
8 sep 2011 970 vizualizări
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat,ieri, într-o emisiune televizată, că meciul cu Schalke 04 din prima etapă a Grupei J a Ligii Europa se va disputa la 21 septembrie şi nu în 15 septembrie cum era programat iniţial, din cauza stării gazonului de pe Arena Naţională

Becali a explicat la GspTV că UEFA i-a cerut să obţină acordul clubui german pentru a schimba data meciului, al postului ProTV şi al firmei de marketing Team. Finanţatorul stelist a precizat că gruparea Schalke 04 a acceptat ca meciul să se joace în 21 septembrie. Becali a adăugat că va discuta apoi şi cu postul TV care va transmite meciul şi cu reprezentanţii Team. Un răspuns oficial al UEFA va apărea, probabil, astăzi.
Boxul, la TAS
Federaţia Romană de Box a anunţat, ieri, într-un comunicat, că a demarat procedura de apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), pentru suspendarea punerii în aplicare a deciziei AIB de excludere a forului roman, şi că o decizie în acest caz va fi luată la 21 septembrie. Federaţia Romană de Box a fost exclusă din Asociaţia Internaţională de Box Amator (AIBA), începînd de marţi, şi, în consecinţă, Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman (COSR) a anunţat că opreşte orice finanţare a vreunui proiect al forului naţional de specialitate.


Chivu s-a accidentat la antrenament


Fundaşul Cristian Chivu a suferit o entorsă la glezna stîngă, la al doilea antrenament de miercuri al echipei Internazionale Milano, şi a fost nevoit să părăsească şedinţa de pregătire înainte de final, informează site-ul oficial al clubului italian. Antrenamentul a început cu o încălzire şi a continuat cu o serie de jocuri de pregătire cu echipa de juniori Berretti under 18 a grupării milaneze. Inter Milano va juca în deplasare, duminică, de la ora 21.45, cu formaţia Palermo, în etapa a doua a campionatului Italiei.


Critici juste


Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial, a calificat drept inacceptabil că el şi alţi concurenţi de la US Open au fost puşi să intre pe teren şi să joace deşi ploua, înainte ca meciurile să fie suspendate. "Faptul că am fost puşi să intrăm pe teren deşi ploua este inacceptabil, deoarece nu trebuie induşi în eroare nici jucătorii şi nici fanii. Fanii şi jucătorii sînt elemente importante ale spectacolului şi au nevoie de puţin mai mult respect", a spus Nadal. Spaniolul s-a numărat printre cei şase sportivi care au jucat 15 minute, miercuri, înainte ca ploaia să îi determine pe organizatori să anuleze întregul program, pentru a doua zi consecutiv. Cele trei meciuri începute pe ploaie au fost întrerupte în primul set, la următoarele scoruri: Andy Roddick (SUA) – David Ferrer (Spania) 3-1; Daniel Young (SUA) – Andy Murray (Marea Britanie) 2-1; Gilles Muller (Luxemburg) – Rafael Nadal 3-0.

Socrates, la terapie intensivă


Fostul internaţional brazilian Socrates (57 de ani), internat la terapie intensivă, luni, din cauza unei hemoragii digestive, se află în stare stabilă, conform buletinului medical comunicat de spitalul Albert Einstein din Sao Paulo. Socrates "rămîne la terapie intensivă, sub efectul sedativelor şi sub asistenţă respiratorie", se arată în buletinul medical, în care se menţionează că la fostul fotbalist nivelul hemoglobinei este normal. La 20 august, Socrates Brasileiro Sampaio de Sousa Vieira de Oliveira a mai fost internat în secţia de terapie intensivă a spitalului Albert Einstein, din cauza unei hemoragii digestive. Conform unui comunicat al spitalului Albert Einstein, acesta prezenta la internare "simptome de hemoragie digestivă cauzată de hipertensiune portală". Socrates, căpitanul naţionalei Braziliei la ediţiile din 1982 şi 1986 ale Cupei Mondiale, a jucat, între altele, pentru Botafogo (1974-1978), Corinthians (1978-1984) şi Fiorentina (1984-1985).

Poliţistul campion


Kenyanul Abel Kirui, care şi-a păstrat titlul de campion mondial la maraton la Daegu, duminica trecută, a fost promovat ca inspector în poliţia din Kenya. "Mă bucură acest semn de recunoştinţă după victoria mea. Sînt foarte mîndru şi pregătit să apăr culorile Kenyei şi în alte curse", a declarat Kirui, primul kenyan care a reuşit să îşi păstreze titlul mondial la maraton. Abel Kirui a fost cronometrat la Daegu cu 2.07:38, cel mai bun al doilea timp din istoria CM, fiind urmat pe podium de compatriotul său Vincent Kipruto (2.10:06) şi de etiopianul Feyisa Lilesa (2.10:32).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.