Sport

Careul de asi functioneaza la Cincinatti

Ziarul de Vrancea
19 aug 2011 688 vizualizări
Primii patru jucatori s-au calificat in sferturi, nu insa si perechea Tecau / Lindstedt

 Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numarul 6, a ratat calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, dotat cu premii in valoare totala de 2,592 milioane de dolari. Ei nu au avut adversar in primul tur, iar in turul secund au fost eliminati cu 2-6, 7-6, 6-10 de cuplul ceh Tomas Berdych/Radek Stepanek.
Primii patru tenismeni din cadrul clasamentului ATP au ajuns in sferturi, la simplu: Novak Djokovic (Serbia) – Radek Stepanek (Cehia) 6-3, 6-3; Rafael Nadal (Spania) – Fernando Verdasco (Spania) 7-6, 6-7, 7-6; Roger Federer (Elvetia) – James Blake (SUA) 6-4, 6-1; Andy Murray (Marea Britanie) – Alex Bogomolov (SUA) 6-2, 7-5. Celelalte meciuri din optimi: Tomas Berdych (Cehia) – Nicolas Almagro (Spania) 6-2, 6-2; Mardy Fish (SUA) – Richard Gasquer (Franta) 7-5, 7-5; Gilles Simon (Franta) – David Ferrer (Spania) 6-4, 6-7, 6-4; Gaël Monfils (Franta) – Philipp Kohlschreiber (Germania) 6-2, 6-2.
* Victor Crivoi s-a calificat in sferturile de finala ale turneului challenger  de la Cordenons (Italia), dotat cu premii in valoare totala de 85.000 de euro, dupa ce l-a invins cu 4-6, 6-2, 6-7 pe italianul Alessio di Mauro.  In sferturi, romanul va juca in compania argentinianului Nicolas Pastor, ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-loser si care in optimi a beneficiat de abandonul italianului Stefano Galvan.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.