Sport

SMS Sportiv

Dan Chiriac
5 aug 2011 773 vizualizări
Amical la Bacau pentru FC Panciu:


Dupa ce miercuri si-a anulat amicalul cu CSM Rimnicu Sarat, FC Panciu va juca azi o partida de verificare la Bacau. Adversar va fi formatia ASC Bacau, una dintre contracandidatele vrincenilor la primul loc in clasament. Partida se va desfasura de la orele 11.00 pe stadionul „Aerostar”. Antrenorii Ionica Serea si Danut Bolocan incearca sa recupereze pina la ora meciului cit mai multi jucatori dintre cei care au probleme medicale. Pina acum, in partidele de verificare, FC Panciu a cistigat de trei ori si a pierdut de tot atitea ori. (Dan CHIRIAC)

 

Prima generatie de la LPS Focsani se revede dupa 20 de ani:


In aceasta dimineata, de la orele 11.00, la Liceul cu Program Sportiv Focsani va avea loc intilnirea primei generatii a unitatii de invatamint. Din aceasta promotie fac parte printre altii fostul prefect Catalin Vrabie, Ovidiu Nichitoiu - fost director la Vama Focsani, Marius Vasii - fost consilier judetean sau Viorel Ciubotaru - portarul echipei de handbal CSM Focsani. In sala de sport de la Liceul Sportiv vor avea loc si mai multe intreceri sportive de fotbal, handbal si volei. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.