Sport

Rangers,adica losers

Ziarul de Vrancea
4 aug 2011 615 vizualizări
Noua echipa a lui Dorin Goian a fost eliminata din Liga Campionilor, la fel ca si Rosenborg si Standard Liège

Ziua a doua din turul III preliminar al Ligii Campionilor n-a inregistrat prea multe surprize, favoritele calificindu-se in play-off. Chiar daca, pe ansamblu eliminarea echipei Dinamo Kiev poate fi considerata neasteptata, rezultatul de la Kiev (2-0 pentru tatarii de la Rubin Kazan), dadea putine sanse jucatorilor kieveni. De altfel, golul lui Diadun din min. 17 a clarificat lucrurilor, iar Medvedev a lamurit lucrurile inainte de final, chiar daca Husev a marcat golul de onoare. Glasgow Rangers, noua echipa a lui Dorin Goian, nu a reusit sa depaseasca socul infringerii pe teren propriu in fata suedezilor de la Malmö FF, scor 0-1. “Goe” nu a jucat in Suedia, nefiind pe lista UEFA, colegii lui pacatuind prin nervozitate. Totusi, desi Whittaker a fost eliminat din min. 19, Rangers a fost cea care a deschis scorul cinci minute mai tirziu, prin Jelavic. Scorul general s-a echilibrat, nu insa si efectivele de pe teren, in min. 66 fiind trimis afara un alt jucator din Glasgow, algerianul Bougherra. In aceste conditii, chiar daca si Ricardinho de la gazde a vazut rosu inaintea ochilor, Hamad a fost cel care a egalat scorul partidei, iar Malmö completeaza seria echipelor nordice in play-off, alaturi de danezii de la Copenhaga si Odense. Nu aceleasi cuvinte de lauda merita echipa norvegiana Rosenborg Trondheim, alta data o obisnuita a grupelor, care, dupa ce a pierdut pe teren propriu cu 0-1 in fata cehilor de la Plzen, s-au vazut invinsi si in orasul celebrei firme de bere, cu 2-3. Nordicii s-au batut ca vikingii de altadata, au deschis scorul in finalul primei reprize, au egalat la doi, dar au fost inghenuncheati de golul lui Petrzela. Surprinzatoare poate fi si eliminarea echipei Slovan Bratislava, de catre Apoel Nikosia, mai ales ca, in Insula Afroditei, slovacii scosesera un 0-0 datator de sperante. Dar Almeida de la oaspeti a marcat in min. 58, iar dupa doua minute a fost eliminat Grendel (Slovan). In final, Manduca (ex-AEK Atena) a marcat al doilea gol pentru echipa cipriota. Intr-un meci aprioric echilibrat, FC Zürich a invins pe Standard Liège cu 1-0, dupa 1-1 in tur. Ramasi in zece dupa eliminarea lui Buyens (’22), valonii n-au avut suflu, chiar daca Mehmedi a ratat penaltiul acordat la aceeasi faza. Bosniacul si-a razbunat ratarea in min. 58, aducind victoria elvetienilor. In rest, rezultate normale si toata lumea asteapta tragerile la sorti de miine. Invingatori si invinsi.


Rezultatele inregistrate in partidele de miercuri: Rubin Kazan – Dinamo Kiev 2-1 (in tur, 2-0); Malmö FF – Glasgow Rangers 1-1 (1-0); FC Vaslui – Twente Enschede 0-0 (0-2); Slovan Bratislava – Apoel Nikosia 0-2 (0-0); Plzen – Rosenborg Trondheim 3-2 (1-0); FC Zürich – Standard Liège 1-0 (1-1); Wisla Cracovia – Liteks Loveci 3-1 (2-1); Sturm Graz – Zestafoni (Georgia) 1-0 (1-1); Maribor – Maccabi Haifa 1-1 (1-2); Dinamo Zagreb – HJK Helsinki 1-0 (2-1); Partizan Belgrad – Genk 1-1 (1-2); Trabzonspor – Benfica Lisabona 1-1 (0-2).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.