Sport

O noua centura neagra in karate-ul focsanean

Dan Chiriac
3 aug 2011 1418 vizualizări
Senpai Bogdan Vilcu, de la CS VyperGym Focsani, a obtinut prima centura neagra la stilul full-contact de karate kyo kushin.

In perioada 28-31 iulie s-a desfasurat la Cluj stagiul national de karate kyo-kushin, la care au participat 177 de sprotivi de la 17 cluburi din intreaga tara. Stagiul de pregatire s-a finalizat cu examenul de grad organizat in prezenta Comisiei Nationale a Centurilor Negre, a lui Shihan Koen Scharrenberg - 5 Dan, presedinte EKO si a lui Shihan Furko Kallman - 7 Dan. In urma examinarii, antrenorul singurului club de karate kyo kushin din judetul Vrancea - CS Vyper Gym Focsani, senpai Bogdan Vilcu a obtinut centura neagra - 1 Dan. Sportivii clubului focsanean se pregatesc pentru urmatoarele competitii: in luna noiembrie, karateka vor lua parte la Cupa Oyana, care va avea loc la Cluj, iar in decembrie se vor desfasura la Oradea campionatele nationale. “Karate kyo-kushin inseamna un stil de lupta full-contact. Se lupta fara protectie, fara tibiere, manusi sau casca. Asteptam pe cei interesati sa practice acest sport la clubul nostru. Relatii se pot obtine si pe site-ul clubului, www.vipergym.ro”, ne-a spus Bogdan Vilcu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.