Sport

Interviu cu Dorin Goian, Glasgow Rangers

Ziarul de Vrancea
28 iul 2011 1171 vizualizări
Dorin Goian: Voi juca in Liga Campionilor cu Glasgow Rangers u fundasul recunoaste ca a cunsocut marea performanta cu Steaua Bucuresti

Fundasul echipei nationale a lasat campionatul Italiei pentru a juca din nou in cea mai tare competitie intercluburi din lume. Dorin Goian a semnat un contract pe trei ani cu cea mai titrata formatie a Scotiei, Glasgow Rangers fiind cistigatoarea ultimelor trei campionate. (Laurentiu MUSCALU)

R.: De ce ai ales Glasgow?
D.G.: Pentru ca voi putea juca din nou in Liga Campionilor. Cu Steaua Bucuresti am cunoscut marea performanta in cupele europene si am simtit lipsa acestor partide internationale. La Palermo m-am maturizat si am capatat mai multa experienta in campionatul considerat de specialisti a fi cel mai puternic din lume.
R.: Au durat mult tratativele?
D.G.: Nu. Totul a decurs foarte rapid. Am primit un telefon de la oficialii lui Glasgow si am acceptat pe loc oferta lor. Palermo a fost de acord si am semnat. Glasgow Rangers este o echipa de talie europeana si consider ca este un pas inainte in cariera mea.
R.: Ce spui de situatia in care se afla Steaua?
D.G.: Sper sa revina sa joace in Ghencea. Nu vad altundeva aceasta echipa. Acolo s-au facut marile rezultate ale Stelei. Le tin pumnii fostilor mei colegi si sper sa ia un nou titlu de campioni.
R.: Nationala...
D.G.: Am inteles ca nu se joaca meciul cu Argentina. E pacat ca s-a ajuns aici.
R.: Ai mai urmarit campionatul din Romania?
D.G.: Da. Am auzit de suprizele din prima etapa. Va fi un campionat disputat. Eu sper ca Steaua sa-si revina din mers dupa achizitiile facute. Jucatorii Stelei trebuie sa respecte tricoul rosu-albastru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.