Sport

Plec la FC Panciu! La CSM Focsani ma plafonez

Laurentiu Muscalu
8 iul 2011 952 vizualizări
declara Madalin Predoiu, atacantul de la CSM 2007 Focsani u sint orase mult mai mici decit Focsaniul care au reusit sa inchege echipe de liga I, iar la noi ne zbatem in mediocritate , spune cu regret fotbalistul

Atacantul de la CSM 2007 Focsani, Madalin Predoiu va semna in zilele urmatoare un contract pe doi ani cu echipa antrenata de Ionica Serea. Focsaneanul este liber de contract, asta dupa ce Unirea Urziceni s-a desfiintat. Madalin Predoiu s-a aflat in tratative cu Poli Iasi si Victoria Branesti. (Laurentiu MUSCALU)


R: Se aude ca vei semna cu FC Panciu. Este adevarat sau este doar un simplu zvon?


M.P.: In proportie de peste 50 la suta voi juca din acest sezon la FC Panciu. Am primit o oferta buna si ma gindesc la viitorul profesional. Am ales sa joc la Panciu pentru ca este un club la care se doreste performanta cu adevarat. La Focsani, din pacate, nu se vrea aproape nimic. Echipa este foarte tinara si nimeni nu mai are tragere de inima. Simt ca ma plafonez din punct de vedere profesional si nu vreau sa se intimple asta.


R: Ai vorbit cu oficialii CSM-ului?


M.P.:Le-am spus antrenorilor despre intentiile mele si m-au inteles. Au fost discutii si cu Poli Iasi si cu Branestiul din liga a-II-a, dar pentru moment FC Panciu este cea mai buna alegere. Am mai jucat doi ani la Panciu, ma stiu cu aproape toti jucatorii si nu o sa am probleme de acomodare. Exista concurenta pe posturi, iar echipa are ca obiectiv promovarea in esalonul secund. La Focsani nu se vrea aproape nimic. Doar sa se mentina echipa in liga a treia. Este prea putin si de aceea cred ca o sa plec de aici.


"Focsaniul merita sa aiba o echipa de liga a-II-a puternica"


R: De ce crezi ca la Focsani nu se vrea fotbal de performanta?


M.P.:Este greu de spus asta. Sint orase mult mai mici decit Focsaniul care au reusit sa-si inchege echipe de liga I, iar la noi ne zbatem in mediocritate de ceva vreme. Focsaniul merita sa aiba o echipa de liga a-II-a puternica.


R: Doar banii sint de vina?


M.P. : Lipseste aceasta mina de fier care sa decida la club. Bugetul este mic, iar banii care vin de la primarie se impart in zeci de directii, la toate sectiile clubului. Fotbalul trebuie sa fie separat de celelalte ramuri sportive. Asa este peste tot in tara unde se vrea cu adevarat performanta.


R: Cum este la CSM 2007?


M.P.:La Focsani e ca la Daciada. Oricit ai vrea sa te motivezi, nu prea poti pentru ca toata lumea vine la antrenament cu capul in pamint, mohorita. Nu sint bani, iar conditiile de pregatire modeste. Nu exista un obiectiv clar si asta se simte. Ne-au mai scos si portile de pe terenul de antrenament pentru ca i se strica gradina unuia care si-a facut casa in spatele stadionului. E incredibil ce se intimpla.


R: De ce nu ai ales sa pleci la liga a II-a, la Iasi sau Branesti?


M.P.: Au fost discutii, dar cred ca la aceasta data este mai bine sa ramin in zona. Imi doresc sa fiu sanatos si vom mai vedea ce va fi. Important sa fac o pregatire buna si sa dau goluri in meciurile oficiale. Asta este meseria unui atacant.


R: La Focsani erai titular incontestabil. La Panciu sint si alti atacanti experimentati. Nu ti-e teama ca vei sta si pe banca de rezerve?


M.P.:Nici vorba. Ma voi pregati bine pentru a-mi cistiga un loc in primul 11. Deocamdata sint liber de contract. Se poate intimpla orice. Pot sa apara si alte oferte avantajoase pentru mine, atit pe plan profesional, cit si financiar, asa ca pina la semnarea contractului cu Panciu nu putem discuta prea in amanunt. Pina la inceputul saptaminii viitoare se va clarifica situatia mea contractuala.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.