Sport

Panciu poate pune probleme la promovare

Laurentiu Muscalu
16 iul 2011 1026 vizualizări
Cristi Gurguiatu este sigur ca FC Panciu se poate implica serios in lupta pentru intrarea in liga secunda u fundasul este de parere ca autoritatile isi bat joc de sportul vrincean

Fundasul pancenilor spune ca seria din care echipa sa face parte este extrem de echilibrata valoric. "Am inceput bine pregatirea si vrem sa depasim rezultatele obtinute pina acum. Chiar daca adversarii din grupa noastra sint foarte puternici, nu ne este teama de ei. Avem un lot solid, cu jucatori experimentati si ne putem implica serios in lupta pentru promovare. Ne dorim foarte tare sa accedem in liga a doua. Ar fi o performanta extraordinara nu numai pentru FC Panciu, ci si pentru Vrancea", sustine jucatorul de la FC Panciu. Cristi Gurguiatu nu se sperie de obiectivele propuse de conducerea celor din Panciu. "Stiu ce inseamna o promovare. Am mai reusit astfel de rezultate si cu Focsaniul si Braila. La Urziceni a fost altceva. Am pus umarul la promovarea echipei in liga I. Te simti fotbalist cu adevarat. Am ramas prieten cu multi dintre jucatorii fostei campioane a Romaniei. Rusescu, cel care joaca acum la Steaua este cel mai bun amic. Putem visa si noi la o asemenea performanta. Asa s-a inceput si la Urziceni. Cu ambitii mari, care pina la urma au dus la super-performanta. Panciu este echipa fanion a judetului in acest moment si nu e putin lucru", puncteaza fundasul lui FC Panciu.


Gurguiatu, dorit de FC Brasov si Ceahlaul


Fundasul pancenilor, Cristi Gurguiatu, isi aduce aminte cu placere de perioada in care s-a aflat in pregatire cu doua formatii de traditie din fotbalul romanesc, FC Brasov si Ceahlaul Piatra Neamt. "In perioada in care eram jucatorul lui FC Predeal, ma intelesesem cu Brasovul.

Semnasem un contract cu ei si bagajele erau deja facute. M-am si antrenat sub comanda lui Ionut Lupescu, dar cei de la Predeal au crezut ca se pot imbogati de pe urma mea si totul a picat. A fost ca un vis urit. Am avut sansa sa joc la o echipa buna de liga nationala. în afara Brasovului de care am si amintit, au mai fost Ceahlaul Piatra Neamt si Otelul Galati. S-au cerut sume prea mari si titul a cazut. Am avut ghinion pina acum, dar am 29 si nu renunt. Sint un tip ambitios si cred ca nu mi-am spus ultimul cuvint in fotbal", crede experimentatul fundas. Cristi Gurguiatu nu se dezminte si nu se fereste sa atace autoritatile atunci cind vine vorba de sportul vrincean. "Mie mi-a placut tot timpul sa spun lucrurilor pe nume tot timpul si am si deranjat din cauza asta, dar asta sint eu si din pacate, la Focsani, autoritatile isi bat joc pur si simplu de sport. Nu numai ca dau bani foarte putini, dar ii mai dau si cu mare intirziere. Este un fel de Daciada". (Laurentiu MUSCALU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.