Sport

Soarta lui National Golesti, inca incerta

Gabriela Draghici
1 iul 2011 721 vizualizări
Sedinta Consiliului Local Golesti ce urma sa decida viitorul echipei de fotbal National Golesti a fost aminata in urma neprezentarii sponsorilor

Consilierii locali urmau sa discute daca isi permit sustinerea financiara a clubului intr-un sezon competitional. Echipa ar avea nevoie de aproximativ 75.000 de lei, cheltuieli in care ar intra organizarea meciurilor pe teren propriu, dar si deplasarea echipei in cele 15 meciuri de pe terenul adversar. "Discutiile s-au aminat pe marti. Multi dintre sponsori au fost plecati la Bucuresti si nu au putut ajunge la timp la sedinta. O sa am o intilnire week-end-ul acesta cu fotbalistii sa discutam criteriile. Sper sa ne ajute consilierii locali cu administrarea terenului. Vom vedea marti ce se va intimpla", ne-a declarat primarul Alexandru Zar. National Golesti a promovat in urma cu doua saptamini in liga a treia, dupa ce a invins intr-o partida de baraj formatia galateana Metalul Toflea. Presedintele si vicepresedintele clubului, Alexandru Zar si Vasile Bostanaru, vor incerca sa rezolve si problemele ce tin de contractele jucatorilor, obligatorii la liga a treia, dar si situatia terenului, care inca necesita modificari pentru a putea fi omologat pentru meciurile din liga a treia. (G. DRAGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 17 ore, 11 minute, 50 secunde
paizaneee.,,,,se scufunda planeta !!!...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.