Sport

Se stabilesc finalistele Cupei Romaniei

Dan Chiriac
18 iun 2011 618 vizualizări
La Gugesti si Cirligele se joaca doua partide foarte interesante

Iubitorii fotbalului din Gugesti asteapta cu sufletul la gura partida de azi din cadrul semifinalelor fazei judetene a Cupei Romaniei. Cea mai iubita echipa din Liga a patra, Victoria Gugesti, care a adus constant in tribunele propriului stadion 800 de spectatori, va da piept cu National Golesti, formatie care a reusit miercuri o performanta istorica, promovind in liga a treia. Meciul de azi este deschis oricarui rezultat, ambele echipe avind ca obiectiv disputarea finalei. "Dupa ce am promovat in Liga a treia, trebuie sa ne respectam blazonul si sa cistigam si cupa", ne-a spus viceprimarul comunei Golesti, Vasile Bostanaru. La rindul lor, gazdele se bazeaza pe aportul fanilor. Organizatorii asteapta in tribune peste o mie de spectatori care sa ajute echipa gazda in tentativa de a se califica in finala. A doua semifinala a Cupei Romaniei se va juca miine dimineata la Cirligele. Ocupantele locurilor 3 si 1 in seria sud a Ligii a patra se vor duela intr-un meci al orgoliilor. Dinamo Cirligele si Energia Vulturu au disputat in urma cu cinci ani finala judeteana a Cupei Romaniei. Atunci, Vulturu s-a impus cu 2 - 1. Avind avantajul terenului propriu, Dinamo va incerca sa se califice in finala, numai ca va avea de infruntat o echipa "ranita" in orgoliu dupa ce a ratat prezenta in ultimul act al Ligii a patra. Finala Cupei se va juca simbata viitoare. Stadionul pe care se va desfasura ultimul act nu a fost ales deocamdata. AJF Vrancea va decide in zilele urmatoare locul de disputare a finalei. (Dan CHIRIAC)

Programul Cupei Romaniei

Azi - orele 17.30 Victoria Gugesti - National Golesti

Miine - orele 11.00 - Dinamo Cirligele - Energia Vulturu

Finala Cupei va avea loc simbata 25 iunie, orele 18.00.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 9 ore, 47 minute, 6 secunde
cam putine articole despre campioana Vrancei la fotbal adica aproape deloc.NATIONAL GOLESTI nu prezinta interes?sau sunteti suparat ca galeria din Focsani ne sustine...Cred ca au si de ce ! LE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.