Sport

Saptamina olimpica serbata cu mult sport

Dan Chiriac
2 iun 2011 442 vizualizări
Vor fi organizate competitii de fotbal, baschet, volei si handbal, dar si un cros

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea in colaborare cu Academia Olimpica Romana "" filiala Vrancea organizeaza in cadrul "Saptaminii Olimpice" mai multe activitati sportive. Astfel, simbata 4 iunie, de la orele 10.30 va avea loc Crosul Olimpic. Concurentii vor alerga de la Mausoleul Sud pina la Sala Polivalenta. Pot participa elevi, studenti, tineri, adulti, fara nici o limita. Premierea va consta in tricouri inscriptionate cu simbolurile olimpice pentru locurile 1-10, pe categorii de virsta: ^ 6 ani, ^ 10 ani, ^15 ani, ^18 ani, masculin si feminin, dar si medalii inscriptionate cu simbolurile olimpice pentru locurile 1-3, pe categorii de virsta. Pe traseul crosului va fi purtata torta olimpica. De asemenea, azi, de la ora 9.00, la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" va avea loc un turneu de fotbal la care vor lua parte Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" Focsani si Liceul Pedagogic "Spiru Haret" Focsani. Miine, tot la Economic va avea loc si turneul de baschet baieti la care au fost invitate echipele de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" Focsani si Colegiul National "Al. I. Cuza" Focsani. Dupa amiaza va avea loc turneul de volei masculin la care participa Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani, Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" Focsani si Liceul Pedagogic "Spiru Haret" Focsani. Seria manifestarilor se va incheia simbata 4 iunie, de la orele 9.00, cu un turneu de handbal masculin unde iau parte echipele de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu", Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" Focsani si Scoala "Stefan cel Mare" Focsani. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.