Sport

CSM Focsani a ramas in Liga a treia

Dan Chiriac
30 mai 2011 745 vizualizări
Aflati pe locul 13, focsanenii nu mai pot retrograda, indiferent de rezultatele din ultima etapa u tensiunea dintre cele doua echipe vrincene a atins cote maxime dupa meci, dar a scazut dupa ce toate calculele arata ca rezultatul de vineri nu mai conteaza in clasament

Tensiune multa la finalul derby-ului de vineri dintre CSM Focsani si FC Panciu. Victoria oaspetilor nu a fost primita prea bine de iubitorii fotbalului din Focsani care i-au acuzat pe oaspeti ca au venit pe "Milcovul" pentru a retrograda pe CSM. Focsanenii au condus cu 1 - 0, pina in minutul 80, dupa reusita lui Predoiu, dar au primit trei goluri pe final, Dutu - 81, Dobrescu 83 si 87. Apele s-au linistit a doua zi, cind rezultatele din alte serii au confirmat faptul ca CSM Focsani nu mai poate retrograda. Echipa pregatita de Adrian Toma si Aurel Pastia se afla pe locul 13 si are 24 de puncte. La finalul campionatului, trei din cele sase ocupante ale pozitiilor a 13-a in cele sase serii a Ligii a treia vor pica in esalonul inferior. In clasamentul celor sase formatii, CSM Focsani se afla pe pozitia a treia, avind 21 de puncte. Focsanenii nu mai pot fi ajunsi de formatiile Partizanul Merei - 15 puncte, Triumf Birca - 7 puncte si Nuova Mama Mia Becicherecu Mic - 17 puncte. Cu toate acestea, conducerea echipei CSM nu este prea incintata de cele intimplate in acest campionat. "A fost cel mai greu an din cariera mea. Din toate punctele de vedere, ca echipa, ca jucatori. Focsaniul ar trebui sa aiba o echipa pe un loc mult mai bun, dar sa acceptam ca se face schimbul de generatii. In returul asta nu am putut juca cu o echipa identica. Nu avem pe cineva pe banca sa trimitem in teren sa schimbe ceva. E bine ca ne-am salvat, dar la anul trebuie ceva nou la echipa. Cit priveste meciul cu Panciu, m-a surprins rautatea lor din teren. Nu aveam pretentii sa se dea la o parte, dar parca si-au dorit prea mult victoria. E clar ca au o echipa mai experimentata, se vede ca sint jucatori care pot face diferenta si care, spre deosebire de noi, au facut un cantonament. Poate totusi meritam un egal", ne-a spus Adrian Toma, antrenorul echipei CSM Focsani. De partea opusa, jucatorii de la Panciu s-au bucurat pentru prima victorie obtinuta in istorie la Focsani. Conducerea formatiei dintre vii a declarat ca au obtinut un succes meritat si ca obiectivul echipei antrenata de Ionica Serea este sa obtina sase puncte in ultimele doua partide pentru a termina campionatul pe locul sase. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.