Sport

Luptatorii de la Addras Focsani merg la stagiu de cinci stele in Grecia

Ciprian Fânaru
19 mai 2011 958 vizualizări
La seminarul de vara de la Loutraki vor participa sportivi din mai multe tari u pe linga antrenamentele de taekwondo, vrincenii vor vizita obiectivele istorice si se vor antrena inclusiv in piscina

Clubul Sportiv Addras Taekwondo Focsani va organiza in aceasta vara o excursie in Grecia. Invitatia a venit din partea maestrului international Yannis Govas - 8 Dan, antrenorul lotului national de taekwondo al Greciei, care va conduce a 15-a editie a Seminarului Tehnic de Vara. Stagiul va aduce un sistem de ultima generatie in antrenamentul sportiv de performanta. "Excursia va avea si scop instructiv "" educativ pentru ca intentionam sa vizitam si obiectivele din zona: Termopile, Sparta si Acropolis. Si istmul Corint este aproape. La Loutraki este un complex sportiv national, in care se antreneaza loturile reprezentative ale Greciei la mai multe discipline si care dispune de toate facilitatile", ne-a precizat instructorul focsanean Adrian Dochioiu. Facilitatile Complexului Sportiv National din Loutraki vor fi oferite la cele mai mici preturi, iar antrenamentele vor avea loc sub supravegherea si indrumarea celor mai experimentati antrenori de taekwondo din Grecia. La seminar vor fi invitate de onoare, printre altele, si doua scoli de taekwondo de la Federatia din Cipru, cu care maestrul Yannis Govas are o frumoasa colaborare de mai multi ani. Taxa de participare e de 300 de euro plus 100 de euro transportul. La evenimentul organizat anual vor participa sportivi din Grecia, Cipru, Bulgaria, Franta, Turcia si acum si din Romania. Acestia vor avea asupra lor tot echipamentul de antrenament specific taekwondo (dobok, vesta, casca, echipament de protectie, proteza dentara), precum si costum de inot pentru antrenament in piscina. Sportivii nu vor avea timp sa se plictiseasca. Zilnic sint programate doua sesiuni de antrenament, tematica acestora incluzind atit tehnici de autoaparare (hoshinsul), cit si tehnica traditionala (poomse) si lupta competitionala (kyorugi). Activitatile si jocurile nu vor lipsi: dimineata si dupa-amiaza inot la piscina, fotbal, volei sau baschet, lectii de inot si prim ajutor, dans si fitness, lectii de aikido si lectii de nutritie. La final, participantii vor primi tricouri si plachete care sa le aminteasca de participarea la acest eveniment. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.