Sport

Cu atentie si curaj, ca se poate!

Ciprian Fânaru
30 apr 2011 630 vizualizări
CSM Focsani - Spicom Sf. Gheorghe, duminica, de la ora 18.00, in primul tur din play-off-ul Ligii I de futsal

Unica formatie vrinceana de seniori ce activeaza intr-o liga nationala, cea de futsal, disputa duminica meciul contind pentru mansa tur din play-off-ul Ligii I. Focsanenii au incheiat sezonul regulat pe locul al saselea, cu 24 de puncte acumulate in 18 partide, insasi calificarea pentru aceasta faza constituind o performanta in sine. Elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au vrut sa evite pe ACS Odorheiu Secuiesc, adversar considerat mai valoros si in consecinta mai periculos. Gazdele de duminica au experienta unei duble manse victorioase, eliminind sezonul trecut pe covasneni in semifinalele Cupei Romaniei. Cel mai recent rezultat din intilnirile directe dintre cele doua formatii a fost un 1 "" 1 la Sf. Gheorghe, in februarie, in campionat. Vrincenii nu-si aduc aminte insa cu placere de meciul din tur, cind Spicom s-a impus la Focsani cu 7 "" 2, in octombrie anul trecut. Esential pentru CSM Focsani este sa cistige, dar nu oricum, ci la o diferenta care sa ii dea sanse de calificare mai departe. Data returului nu a fost inca stabilita, dar acesta va avea loc cel mai probabil peste o saptamina, la Sf. Gheorghe. Bors, Popa, Chivu, Ungureanu, Sararu, Curteanu, Ilas, Patrascu, Sava si Toader promit o victorie frumoasa duminica seara. (Ciprian FANARU)


Play-off Liga I, faza 1

CSM Focsani "" Spicom Sf. Gheorghe

KSE Tg. Secuiesc "" United Galati

Clujana Cluj Napoca - ACS Odorheiu Secuiesc

Concordia Chiajna "" City"â"¢us Tg. Mures



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.