Sport

SMS Sportiv

Ciprian Fânaru
15 apr 2011 679 vizualizări
Ai aptitudini? Fa-te arbitru de fotbal!

Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea organizeaza in perioada urmatoare cursuri intensive pentru tinerii care vor sa urmeze a doua cariera, cea de arbitru de fotbal. La inscrieri sint asteptati tineri cu virsta cuprinsa intre 15 si 21 ani, cu aptitudini sportive, dornici de afirmare in aceasta activitate care poate aduce, pe linga beneficii financiare si satisfactia unei profesii frumoase. Absolventii vor intra in corpul de arbitri de fotbal din Vrancea si pot avea o cariera in arbitrajul din fotbal. Cei si cele care vor sa isi incerce sansa se pot inscrie la adresa office@ajfvrancea.ro si la telefon 0237/232488. (C. F.)


1.000 de sportivi si antrenori asteptati la Cupa Prosport Promenada


Promenada si Scoala de Fotbal Prosport 2009 Focsani va invita in perioada 18 - 20 aprilie la cea de-a doua editie a "Cupei Promenada". Competitia are loc la Stadionul "Milcovul" din Focsani, incepind cu ora 8.00. Se vor desfasura peste 200 de meciuri la patru categorii de virsta. Aproximativ 1.000 de sportivi si antrenori de la cluburi de renume din fotbalul romanesc vor lua parte la marele eveniment. Vrancea va fi reprezentata la acest turneu de urmatoarele echipe: Prosport Focsani, CSM Focsani, Stiinta Focsani si Unirea Focsani. Cunoscutul antrenor de fotbal, Ioan Sdrobis, acum angajat al clubului Dinamo Bucuresti este invitatul special al organizatorilor. Miercuri, 20 aprilie, incepind cu ora 13.00 are loc decernarea premiilor. Intrarea este libera. (C. FANARU)


Azi are loc Memorialul "Alexandru Nagat"


Colegiul National "Al. I. Cuza", Inspectoratul Scolar Vrancea si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret organizeaza azi, pe 15 aprilie, de la ora 10.00, la sala Colegiului "Cuza" turneul masculin interscolar de baschet Memorialul "Alexandru Nagat", dedicat unui fost jucator focsanean decedat intr-un nefericit accident rutier. La aceasta competitie vor participa echipele Colegiurilor "Cuza", "Edmond Nicolau", "Unirea" si "Mihail Kogalniceanu". (C. F.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.