Sport

Comisia de Disciplina va judeca astazi cazul lui Dan Dumitru

Alex Smeu
9 feb 2006 960 vizualizări
Finantatorul Energiei a spus ca nu se va prezenta la AJF Vrancea

Astazi, incepand cu ora 17.00, la Asociatia Judeteana de Fotbal va avea loc sedinta Comisiei de Disciplina, in care va fi dezbatut cazul lui Dan Dumitru, referitor la declaratiile facute de acesta la adresa oficialilor AJF. Finantatorul Energiei Vulturu ne-a declarat ca nu il intereseaza decizia Comisiei de Disciplina, indiferent care va fi aceasta. De altfel, Dumitru a anuntat ca nici nu se va prezenta la AJF, desi a fost convocat de Comisia de Disciplina. "Nu ma prezint pentru ca nu recunosc autoritatea AJF-ului, mai ales ca am renuntat la Divizia C pe iarba si nici la Divizia D nu ma voi mai prezenta cu echipa. Daca ma cheama cineva de la Federatie ma duc, insa la AJF n-am ce cauta", a spus presedintele Energiei.

De precizat faptul ca cei care-l vor judeca pe Dumitru sint Stefan Brasoveanu (presedinte), Sorin Galan, Constantin Staicu si Gheorghe Ivanciu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.