Sport

Echipa de judo n-a prins podiumul la nationalele de seniori

Ciprian Fânaru
30 mar 2011 563 vizualizări
Simbata, 26 martie, a avut loc în localitatea Cluj-Napoca Finala Campionatului National pentru Echipe seniori Divizia A masculin si feminin.

La competitia feminina au participat cinci echipe iar la masculin zece echipe. Printre acestea din urma si echipa masculina de judo a CSM 2007 Focsani, care a avut insa in componenta mai multi juniori si nu a izbutit sa obtina o calificare in semifinale. Focsanenii, care au vizat si acumularea de experienta la acest nivel, au dat in chiar primul tur peste CS Steaua Petrom, o combinata a sportivilor de la Steaua si din Prahova. Judoka vrinceni pregatiti de antrenorul emerit Stanica Grosu au mai luptat apoi impotriva redutabilei Politehnica Iasi intr-un meci de stabilire a ierarhiei finale. Clasamentul final al Campionatului National se prezinta astfel: 1 . CSM JC Liberty Oradea, 2 . CS Dinamo A, 3 . CS Politehnica Iasi, 4 . CS Steaua Petrom, 5 . CSM Sibiu, 6 . CS Dinamo B, 7 . CSM 2007 Focsani, 8 . SC Miercurea Ciuc. La finalul acestei saptamini, judoka U20 vor incerca sa obtina calificarea la finala Campionatului National destinat acestei categorii de virsta luptind in cadrul etapei de zona de la Iasi. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.