Sport

21 de medalii pentru karateka de la Kazumi

Ciprian Fânaru
11 mar 2011 805 vizualizări
Clubul Sportiv Kazumi a obtinut 21 de medalii la Campionatul National de Karate Shotokan SKDUN, unde a participat cu un lot de 26 de sportivi. Sportivii vrinceni au obtinut 21 de medalii, dintre care patru de aur, patru de argint si 13 de bronz

Sportivii medaliati sint: locul 1: Dorinel Ciolan (kumite), Robert Grigoras (kata), Eduard Crucianu (kumite), Laurentiu Chirita (kata). Locul 2: Andrei Coroiu (kumite),Georgiana Cociorba (kata si kumite), Anca Grigoras (kumite) Locul 3: Sebastian Pauca (kata si kumite), Alexandru Bica (kata si kumite), Robert Grigoras (kumite), Andrei Stanciu (kumite), Cosmin Andronic (kumite), Mihai Roata (kata), Alexandru Antonese (kata), Ancuta Visan(kumite), Bianca Mistodinis (kata), Anca Grigoras(kata), Cristina Maria Surugiu (kumite). "Sint foarte multumit de prestatia elevilor mei, am inceput anul competitional foarte bine reusind sa cistigam la Cupa Dojo 20 de medalii si am ramas constanti la Campionatul National. Urmatorul concurs se va desfasura la Brasov pe 20 martie unde in ciuda problemelor financiare sper sa ne prezentam cu un lot cit mai numeros. Clubul Sportiv Kazumi cu 21 medalii, alaturi de celelalte trei cluburi vrincene, CSM Focsani 20 medalii, Unirea Focsani 18 medalii si Satori Focsani 14 medalii, au aratat ca sintem o forta in shotokan karate", ne-a spus Marius Cojocaru, presedintele Clubului Kazumi. CS Kazumi e cel mai tinar club din Federatia Romana de Karate S.K.D.U.N , certificatul de identitate sportiva fiind obtinut pe 7 septembrie 2010. Acesta isi desfasoara activitatea in Panciu. (D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.