Sport

Victorie la pas

Ciprian Fânaru
7 mar 2011 547 vizualizări
CSM Focsani - CSM Tirgoviste 3 - 0 (25-18, 25-12, 25-15), in etapa a 12-a a Diviziei A2 de volei feminin u urmatorul meci, pe 26 martie, impotriva echipei Constructorul Bucuresti

Echipa de volei fete CSM Focsani a incheiat cu o victorie sezonul regulat al diviziei secunde. Elevele lui Marian Radulescu au surclasat fara probleme pe teren propriu colega de serie CSM Tirgoviste. Rezultatul final conteaza mai mult pentru palmares, in conditiile in care formatiile din Focsani si Galati erau deja calificate in faza urmatoare a competitiei. CSM Focsania jucat cu: Samoila, Cimpoesu, Florescu, Ghita, Coman, Serban, Vasilache, Matei, Mocanu, Sipos. CSM Tirgoviste: Stefanescu, Cristescu, Salaru, Ciotoran, N. Lascu, G. Lascu, Lungu. Meciurile din faza a doua se vor desfasura in sistem play-off, cel mai bun din trei meciuri. Primul joc se va desfasura pe terenul echipei mai bine clasate, cel de-al doilea pe terenul celei mai slab clasate, iar daca va fi cazul cel de-al treilea din nou pe terenul echipei mai bine clasate. Iata care sint datele de disputare: primul meci la Bucuresti pe 26 martie, meciul doi la Focsani pe 9 aprilie, iar daca va fi egalitate, meciul decisiv se va juca in Capitala pe 16 aprilie. Dacă vor trece de Constructorul Bucuresti, voleibalistele focsanene vor juca in turneul de promovare in Divizia A1 alaturi de celelalte invingatoare din faza a doua, intre 13 si 15 mai. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.