Sport

Vor sa spele imaginea aratata in campionat

Ciprian Fânaru
9 feb 2011 604 vizualizări
SC Bacau - FC Panciu, azi, de la ora 11.00, intr-un meci amical

Programat initial pe data de 31 ianuarie, amicalul de final de cantonament impotriva SC Bacau se va disputa azi. Testul contra bacauanilor a fost aminat in principal din pricina accidentarilor mai serioase sau mai usoare care au lovit gruparea "dintre vii" dupa solicitantul stagiu montan de la Tg. Neamt. Intoarsa si ea dintr-un cantonament, efectuat la Darmanesti, Sport Club Bacau intra din aceasta saptamina in febra meciurilor de verificare. Primul test e programat azi, impotriva colegei de serie FC Panciu. Jocul se va desfasura pe stadionul "Lucretiu Avram" si va incepe, cel mai probabil, la ora 11.00, gazdele avansind ca varianta de rezerva ora 14.00. Gazdele vor mai disputa apoi inca trei partide. Joi, Sport Club va intilni divizionara D CSM Moinesti, pentru ca simbata elevii lui Ciprian Panait sa joace si cu Aerostar si Sport Club 2. Pancenii nu au amintiri deloc placute din unica partida oficiala in care au intilnit echipa municipalitatii bacauane. In turul campionatului, la Panciu, formatia locala a incasat cea mai drastica infringere din istorie, 0 "" 4 cu SC Bacau. Altfel, conducerea formatiei FC Panciu a decis sa nu il retina in lot pe Emanuel Moldoveanu, fotbalist aflat in tratative cu pancenii. în meciul de verificare de simbata cu Poli Galati, antrenorii echipei vrincene l-au testat pe mijlocasul de 26 de ani, legitimat anterior la gruparea de liga a doua CF Braila. Bira, Claudiu Mihai si Galateanu sint in continuare indisponibili. Simbata, FC Panciu va infrunta intr-un nou meci amical pe cei de la CSM Rm. Sarat. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.