Sport

Revansa cu Rm. Sarat se joaca in Cring

Ciprian Fânaru
8 feb 2011 642 vizualizări
CSM Rm. Sarat - CSM Focsani, azi de la ora 11.00, intr-un meci amical

Formatia de Liga a treia CSM Focsani continua azi seria jocurilor amicale din perioada de iarna. Cel de-al doilea test al vrincenilor este de fapt revansa cu echipa din judetul vecin, CSM Rm. Sarat. In urma cu o saptamina, cele doua formatii s-au intilnit la Focsani, pe "Milcovul II", intr-un joc de verificare incheiat cu un scor alb, 0 "" 0. Daca focsanenii se afla inaintea celui de-al doilea amical din pauza de iarna, rimnicenii au un avans in aceasta privinta. Elevii lui Dan Paveliuc au intilnit pe sinteticul din Cring pe FC Voluntari, grupare de la care a luat in aceasta iarna cinci jucatori imprumut. Dupa ce in ultima confruntare directa, in campionat, ilfovenii s-au impus categoric la Rm. Sarat, 3 "" 0, altele au fost datele problemei. CSM Rm. Sarat a cistigat cu 1 "" 0 la finalul saptaminii trecute, printr-un gol marcat de Ghitulescu. Buzoienii au la activ si un esec in partidele de verificare, 2 "" 3 cu Partizanul Merei. Daca in cazul focsanenilor un stagiu de pregatire este putin probabil, cantonamentul de la stadion al "Olimpiei" a luat sfirsit in weekend-ul trecut. Iata si formatiile probabile: CSM Rm. Sarat: Toader "" Rapiteanu, Tirila, Popa, Visan - Vlaicu, Rentea, Bodoc, Chirica - Ghitulescu, Lungoci. CSM Focsani: Bors - Ciornei, Craciun, E. Stefan, Dumitriu "" Suvac, Bucataru, Lida, Mindrescu "" Predoiu, Milea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.