Sport

Alta fata decit in tur - spartani cu zimbetul pe buze

Ziarul de Vrancea
7 feb 2011 653 vizualizări
FC Panciu - Poli Galati 3 - 0 (1 - 0), intr-un meci amical disputat simbata u au marcat pentru gazde Dutu (ă€˜20, "75 pen.) si Dobrescu (ă€˜50) u antrenorii au scos untul din panceni, iar rezultatele se vad Echipa de liga a treia FC Panciu isi regleaza mecanismele pentru un retur in forta.

Vrincenii au cistigat weekend-ul trecut primul joc de verificare din aceasta iarna, dupa ce se inclinasera in doua rinduri in fata primei si celei de-a doua echipe a Ceahlaului Piatra Neamt. "Victima" a fost Politehnica Galati, colega de serie antrenata de Damian Bancila. Pancenii au deschis scorul in minutul 20, prin lovitura libera de la 25 de metri batuta perfect de Dutu. Alb "" rosii au inceput tare si partea secunda. In minutul 50, Dobrescu, deschis de Costin, a ramas singur cu portarul advers, l-a driblat si a trimis in poarta goala. Scorul final a fost stabilit cu un sfert de ora inainte de final. Dutu a inscris din penalty, dupa ce goalkeeper-ul galatean a comis fault si a fost eliminat. In minutul 90, acelasi Dutu a si ratat o lovitura de pedeapsa. Gruparea "dintre vii" se confrunta cu probleme de lot, Bira, Claudiu Mihai si Galateanu fiind indisponibili. In testul cu galatenii, formatia panceana a aratat mult schimbata in bine fata de turul campionatului, dupa ce au revenit jucatorii din anii trecuti. Meciul a fost la discretia pancenilor, oaspetii n-au avut nici o ocazie clara, iar Stanciu putea chiar sa mai marcheze de citeva ori. Terenul, plin de zapada, a rezistat bine. Vrincenii au un jucator in probe de la Braila, Moldoveanu, conducerea tehnica urmind sa decida daca il pastreaza sau nu in lot. "Abia am terminat pregatirea fizica, nu m-a interesat in mod special rezultatul. Am multi tineri in echipa si am sperante intr-o evolutie buna in retur", ne-a spus Damian Bancila, antrenorul lui Poli Galati, cel care in trecut a stat pe banca tehnica a ambelor formatii vrincene din esalonul trei. "Sint multumit de jocul echipei. Are o alta fata comparativ cu turul campionatului si, dupa o buna pregatire fizica centralizata, am facut un meci foarte bun in care am marcat trei goluri si am ratat multe ocazii", ne-a spus si antrenorul gazdelor, Raul Cioran. FC Panciu a inceput cu: Lazar "" Stanciu, R. Stan, Gurguiatu, Besa "" Stoian, Dutu, Cioran, M. Ionica - Costin, Dobrescu. Miercuri, pancenii joaca un nou amical, cu SC Bacau, simbata vor infrunta pe CSM Rm. Sarat, iar testul cu Focsaniul a picat. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.