Sport

Madalina Lupu - Iulia Helbet, meci demonstrativ la Polivalenta

Ciprian Fânaru
4 feb 2011 635 vizualizări
Cele mai experimentate jucatoare de tenis aflate de o parte si de cealalta a Prutului se vor intilni simbata, 19 februarie, incepind cu ora 12.30, intr-o partida amicala intitulata generic Moldova vs. Molodva , meci demonstrativ de tenis care va avea loc in Sala Polivalenta din Focsani.

Intilnirea este programata dupa meciul de volei CSM Focsani 2007 - CSU Galati. Moldova de Vest va fi reprezentata de focsaneanca Madalina Lupu, in timp ce pentru cea de Est va juca Iulia Helbet din Chisinau. Cele doua s-au mai intilnit o singura data in anul 2009, la turneul "Focsani Open", ele cunoscindu-se mai mult cu ocazia turneelor din calendarul ITF, acolo unde au jucat impreuna in cadrul probei de dublu. Chiar daca aceasta noua intilnire are un caracter amical care este oarecum in contradictie cu genericul ei, va exista totusi si o miza materiala pe linga cea de palmares, cistigatoarea urmind sa primeasca un premiu cu valoare dubla fata de cel al invinsei. Madalina Lupu, cea care anul acesta va implini virsta de 21 de ani, poate fi considerata in acest moment una dintre cele mai prolifice jucatoare care activeaza in estul Romaniei. In cei 13 ani de activitate competitionala desfasurata pina acum, ea a cistigat peste 20 de turnee in diferite orase din aceasta zona a tarii. La rindul ei, Iulia Helbet (22 ani) este jucatoarea nr.1 in clasamentul de senioare al Republicii Moldova, ea reusind sa figureze de anul trecut si in ierarhiile internationale WTA. Ambele protagoniste sint jucatoare de mina dreapta, executa reverul cu doua miini, au acelasi tip de echipament si de racheta. Inainte de inceperea meciului, cele doua isi vor face incalzirea in compania citorva dintre "piticii" tenisului vrincean. Evenimentul este oferit de catre CSM Focsani 2007 si Directia Judeteana de Tineret si Sport in calitate de gazda. Lista sponsorilor va fi definitivata pe 16 februarie. Intrarea spectatorilor va fi libera. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739406 zile, 7 ore, 11 minute, 32 secunde
Iar Murea Lupul de foame si s a gândit sa mai facă nişte circ sa nu l dea afara de la CSM ?Si a găsit si doua glorii care nu au ai câştigat un meci de o mie de ani.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.