Sport

Rugbistii LPS-ului isi vor incarca bateriile in Harghita

Ciprian Fânaru
3 feb 2011 658 vizualizări
Echipa de juniori U19 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Focsani a inceput de ceva timp pregatirile, care se desfasoara in sala de sport a unitatii de invatamint si in cea de atletism de la Colegiul Cuza

Si in acest an, conducerea tehnica a echipei a decis ca destinatia pregatirii de iarna sa fie Gheorgheni, judetul Harghita. Vreme de o saptamina, rugbistii vor avea parte de un program draconic: doua, trei antrenamente pe zi, axate in principal pe pregatire fizica si acumulare. Nu vor fi neglijate nici aspectele tehnico "" tactice, importante in perspectiva unui retur perfect, care sa aduca un adversar mai usor de depasit in semifinalele campionatului. Prima care va da drumul la treaba este formatia de rugby in 7, care va lua parte in zilele de 19 si 20 martie la al treilea turneu national, la Birlad. în Divizia Nationala de Juniori U19, LPS Focsani va juca prima partida oficiala din acest an pe 2 aprilie, pe stadionul Tineretului, impotriva formatiei CSS Birlad, intilnire care va conta pentru etapa a sasea. Trupa vrinceana de rugby in 15 va disputa patru meciuri pe teren propriu si unul singur in deplasare, derby-ul cu CSS 2 Siromex Baia Mare. LPS Focsani este medaliata cu bronz in precedentul sezon al DNJ U19 si si-a propus pentru actuala stagiune o calificare in finala. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.