Sport

Top Vrancea a incheiat cel mai incarcat an sahistic

Ciprian Fânaru
22 dec 2010 563 vizualizări
S-a lasat cortina peste activitatea sahista în judetul Vrancea pe anul 2010, unul dintre cei mai bogati ani în competitii din istoria postdecembrista a sahului vrincean, îndeosebi la copii si juniori.

A fost anul cu cea mai importanta intrecere sahista desfasurata in judet dupa decembrie 1989, "Cupa Gresu", gazduita de Complexul Damatis si Pensiunea Laura din Lepsa si cea mai importanta competitie sahista desfasurata in aceasta perioada in Focsani, "Cupa de Toamna", gazduita de Universitatea "George Baritiu" Brasov, Filiala Focsani. Ultimul act, concursul "Top Vrancea", destinat copiilor si juniorilor, s-a desfasurat in zilele de 17 "" 19 decembrie la Scoala "Nicolae Iorga" Focsani si a avut ca scop stabilirea ierarhiei finale pe anul in curs. La baieti, pe primele trei locuri s-au clasat Andrei Arghirescu, Catalin-Lucian Patrascu si Cosmin Vasiliu. La fete, primele trei locuri au fost ocupate de Bianca""Gabriela Banciu, Gratiela""Stefania Mengher si Georgiana""Cristina Marascu. Toti acesti sase sahisti au primit cupe si diplome. Au mai primit medalii si diplome Ana-Maria Banciu, cea mai buna fata pina la opt ani, si Teodor Lavric, cel mai bun baiat pina la opt ani. S-au mai remarcat si au primit mentiuni in ordine: Marco Sava, Paul Lavric, Alexandra""Ioana Banciu, Roxana""Georgiana Toma si Stefan""Tudor Puscasu. Anterior acestui concurs, au fost stabiliti cei mai buni trei sahisti ai anului in baza rezultatelor din tot anul si vor fi anuntati oficial cu ocazia Galei de premiere a sportivilor anului 2010. Organizarea, asistenta tehnica, baza materiala, arbitrajul si buna desfasurare a activitatilor au fost asigurate de directorul de turneu Mihai Strimbu, Ioana Sarbu, Doina Popovici, Lucica Dulcescu, Aurelian Grigore si Anton Soare. Inscriptionarea celor sase cupe a fost executata gratuit de Paul Ionita. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.