Sport

Raluca Hurmuzache, locul III la Miss Romania

Ciprian Fânaru
10 dec 2010 6345 vizualizări
Focsaneanca a defilat pe podium si a impresionat la evenimentul organizat concomitent cu Gala Fotbalului Romanesc

A cistigat locul al treilea la Miss Romania, concurs de moda desfasurat zilele trecute in Bucuresti, lasindu-i cu gura cascata pe reprezentantii fotbalului autohton. Raluca Hurmuzache isi face un nume in lumea fashion de la noi, tinara mindrindu-se si cu titlul de Miss Vrancea cucerit in acest an. Gala Fotbalului Romanesc, editia 2010, gazduita recent de Crystal Palace Ballrooms din Capitala, a avut si "insideri" din Vrancea. Nausica Mircea a concurat in cadrul evenimentului la "Cei mai buni designeri", alaturi de nume grele din moda romaneasca precum Catalin Botezatu sau Mihai Albu. Creatoarea focsaneanca a avut cinci concurente la Miss Romania, la fel si brandul Ersa Atelier si facut parte din juriu. Lumea fotbalului are gust cind vine vorba de vestimentatie pentru evenimente de acest gen, aspect remarcat si cu aceasta ocazie de apreciata "fauritoare" de haine. Indiferent daca e vorba de jucatori in activitate, antrenori sau conducatori, linia intii fotbalistica trece cu brio examenul modei. "In general fotbalistii sint eleganti, majoritatea au ales sa vina in costume. Am stat linga Andrei Cristea, dar si Razvan Lucescu era foarte elegant, Mircea Sandu la fel era foarte bine imbracat. A fost o seara placuta, cu public de calitate. Am avut si o focsaneanca pe podium, Raluca Hurmuzache, pe locul al treilea. Daca n-am avut nici un sportiv care sa fie premiat, macar cu moda sa fim reprezentati cu succes la Bucuresti", spune mai in gluma mai in serios Nausica Mircea. Partenerele celor implicati in sportul rege au fost de asemenea la inaltime la seara stralucitoare gazduita de locatia patronata de Mitica Dragomir, seful Ligii Profesioniste de Fotbal. "Am admirat sotiile fotbalistilor, elegante, au stiut ce sa poarte la cocktail-ul de dupa decernarea premiilor", evidentiaza designerul din Focsani eleganta sotiilor si iubitelor de fotbalisti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.