Sport

Cristi Cosma a triumfat la Cupa Vrancart

Ciprian Fânaru
3 dec 2010 724 vizualizări
Tenismenul focsanean Cristi Cosma a cistigat Cupa Vrancart, turneu derulat zilele trecute pe terenurile din Adjud, Onesti, Tg. Ocna si Adjud

Juniorul de la TC Focsani a trecut in finala de Andrei Caia "" CSS Tg. Neamt cu scorul de 6 "" 2, 6 "" 4. Triumful a echivalat si cu o revansa a sportivului vrincean, care pierduse finala Cupei de Toamna de la Galati in fata aceluiasi adversar. "Cristi a avut o evolutie buna, chiar foarte buna, a fost cel care a tinut steagul sus. Sintem multumiti de evolutia pe care a avut-o in ultima perioada", ne-a spus antrenorul Razvan Bucuroiu despre elevul sau, care se va transfera in curind la CS Unirea Focsani. Pina sa isi ia revansa in fata nemteanului, Cosma a trecut pe rind de Eduard Munteanu (Dinamo Brasov) cu 6 "" 0, 6 "" 0, Andrei Murgeanu (CFR) cu 6 "" 7, 6 "" 2, 6 "" 0 si de Alin Baditoiu (CSS Fagaras) cu 6 "" 2, 6 "" 2. Ca un amanunt, unul dintre invinsii lui Cristi Cosma este fiul unui VIP, Razvan Murgeanu, director in cadrul Ministerului Turismului si Dezvoltarii Regionale. La Cupa Vrancart au mai participat focsanenii Mihaela Micu si Andrei Munteanu, care nu au izbutit sa ajunga in fazele superioare ale competitiei. Odata cu acest turneu, tenismenii focsaneni au incheiat sezonul competitional. Pentru acestia urmeaza o perioada de acumulari, care va fi concentrata intr-un cantonament la Slanic Moldova, intre 16 si 22 decembrie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.