Sport

Dansatorii focsaneni, pe podium la Cupa Beija Flor Galati

Ciprian Fânaru
1 dec 2010 982 vizualizări
Micii dansatori de la cluburile focsanene Elite si Tendance au impresionat cu evolutia si miscarile lor la Cupa Beija Flor 2010, competitie din calendarul Federatiei Romane de Dans Sportiv gazduita in weekend-ul trecut de orasul Galati.

Cele mai bune clasari au fost reusite de doua perechi de la clubul Elite, condus de profesorul Iulian Mazilu. Vlad Burlan si Andreea Nedelcu la clasa D 12 "" 15 ani si Alin Stanciu si Claudia Manta la clasa Hobby 12 "" 15 ani au incintat arbitrii si au fost rasplatiti cu o clasare pe podiumul de premiere. Evolutii apreciate pe ringul de dans au avut si perechile Daniel Comsa "" Madalin Patrascu la clasa Hobby 6 "" 11 ani si Cristian Panaite "" Mara Matache la clasa D 6 "" 11 ani, care s-au clasat pe locurile 10, respectiv 16 la categoriile mentionate. Pe locul 11 la clasa Hobby 12 "" 15 ani a reusit sa se plaseze perechea Andrei Dumitrescu "" Andra Cristea. La aceeasi categorie Radu Mancas - Elena Gogean de la Tendance Focsani "" instructor Razvan Toderas a incheiat concursul pe locul 13. Micii priceputi in ale dansului vor incheia cel mai probabil anul competitional la Cupa Mos Nicolae, programata pentru 5 decembrie, la Bucuresti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739406 zile, 1 ora, 12 minute, 17 secunde
VA MULTUMIM CA ATI AMINTIT DE CLUBUL TENDANCE PRIN O SINGURA PERECHE SI VA RAMANEM RECUNOSCATORI CA SI PE ACEEA ATI COMPARATO CU EXTRAORDINARELE VOASTRE PERECHI. SPER CA PILELE VAU MERS LA FEL DE BINE citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.