Sport

Weekend plin pentru baschetbalisti

Ciprian Fânaru
18 nov 2010 498 vizualizări
Formatiile de baschet juniori ale LPS - CSM Focsani vor avea un sfirsit de saptamina destul de incarcat. Echipa Under 14 va incheia conturile cu etapele de campionat, in timp ce colegii lor mai mari de la Under 18 vor incepe lupta de calificare pentru fazele finale ale Campionatului National.

In perioada 20 "" 21 noiembrie 2010 vor avea loc turneele de sala, faza de calificare a Campionatului National U18 masculin, editia 2010-2011, focsanenii urmind sa lupte pentru a merge mai departe la turneul de la Iasi. Celelalte turnee vor fi gazduite de Bistrita, Sibiu, Craiova, Constanta, Bucuresti si Brasov. "Echipa U18 merge la turneul de sala de la Iasi, iar echipa U14 va juca la finalul acestei saptamini ultima etapa a turului de campionat, la Bacau, precum si restanta din sezonul acesta", ne-a spus antrenorul Mihai Petrut. Mircea Petrisor, Mihai Petrut, Catalin Dondoi si Gabi Alecsandrescu sint antrenorii care ii pregatesc pe tinerii baschetbalisti focsaneni de la toate categoriile de virsta. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.