Sport

Stopati de bariera basarabeana

Ciprian Fânaru
16 nov 2010 575 vizualizări
Juniorii mari de la CSS Adjud a pierdut acasa cu Stiinta Bacau 20 - 29, dar pastreaza sanse de calificare

Handbalistii juniori I de la CSS Adjud au pierdut cel de-al doilea meci consecutiv in campionatul national rezervat acestei categorii de virsta. Adjudenii au cedat pe teren propriu partida contra celor de la Stiinta Municipal Dedeman Bacau, scorul final fiind de 29 la 20 in favoarea oaspetilor. Elevii lui Neculai Gomeniuc au obtinut cea de-a cincea victorie consecutiva in campionat si sint de departe favoriti la adjudecarea primului loc in serie. Vrincenii au rezistat circa 6 minute, cind bacauanii conduceau cu 4 "" 3 pentru ca, in urmatorul sfert de ora, oaspetii sa se desprinda la 11 "" 4. în repriza a doua, elevii lui Emil Dumitru au izbutit sa se apropie la cinci goluri, 16 "" 21 in minutul 43, dar in ultimele 10 minute juniorii adjudeni au marcat un singur gol. Aceasta si din pricina interventiilor salvatoare ale portarului Stiintei. Bacaul se confunda practic cu nationala Republicii Moldova, transferata in corpore la clubul de pe malul Bistritei. Dupa aceasta infringere, Adjudul a cazut pe locul patru, in conditiile in care la turneul semifinal se califica primele trei clasate. De mentionat ca adversarele au profitat si de faptul ca runda precedenta CSS Adjud a stat. Formatia din municipiul de pe Trotus are sansa de a recupera punctele pierdute etapa viitoare, pe 28 noiembrie, cind va intilni echipa LPS Botosani. "In mod normal noi ne inscriem pentru o clasare pe locul al treilea, pentru ca trebuie sa fim constienti de puterea financiara si a lotului de care dispunem", spune profesorul Emil Dumitru. (Ciprian FANARU)

Rezultatele etapei a V-a:

LPS Suceava "" CSS Bacau 33 "" 25

LPS Vaslui "" LPS Botosani 33 "" 19

CSS Adjud "" Stiinta Bacau 20 "" 29

Clasamentul seriei A:

1 . Stiinta Bacau 5 5 0 0 206-136 10p

2 . LPS Vaslui 4 3 0 1 149-127 6p

3 . CSS Bacau 4 2 0 2 126-119 4p

4 . CSS Adjud 4 2 0 2 116-126 4p

5 . LPS Botosani 4 1 1 2 100-113 3p

6 . LPS Suceava 5 1 0 4 134-156 2p

7 . LPS Iasi 4 0 1 3 105-159 1p




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.