Sport

Tigarile confiscate in Vrancea proveneau din depozite ilegale

Dan Chiriac
16 nov 2010 1415 vizualizări
Politistii si comisarii Garzii Financiare au terminat ancheta in cazul TIR-ului cu tigari descoperit saptamina trecuta la Tisita.

Oamenii legii au gasit peste 1.700.000 de tigarete intr-un transport interceptat in trafic. In urma verificarilor au fost identificate pachete cu tigari marca Exclusive Europa, fara timbru, precum si pachete cu tigari marca Roxboro International, avind aplicat un timbru necorespunzator, fara elemente de securitate. Procedindu-se la inventarierea acestor sortimente de tigari s-a constatat ca in mijlocul de transport se aflau un numar de 490.000 tigarete marca Exclusive Europa si 1.220.000 tigarete marca Roxboro. Ancheta s-a extins si la fabricile de unde se aproviziona societatea careia ii apartinea masina. Astfel, la fabrica din Vaslui, ce apartine unor cetateni sirieni, au fost gasite peste 189.000 de pachete de tigari si 590 de kilograme de tutun brut, dar si materialele utilizate pentru confectionarea tigaretelor. In Teleorman, de la fabrica apartinind tot patronilor sirieni au fost confiscate 55 de tone de tutun prelucrat si neprelucrat, cinci paleti de role de celofan si peste 1.000 de role de hirtie, carton, aluminiu, tutun-tabac, folosite in productia de tigarete. în acest caz a fost intocmit dosar penal, efectuindu-se cercetari fata de cei doi patroni si fata de soferul TIR-ului, pentru infractiuni ce intra sub incidenta Codului Fiscal. Contrabanda cu tigarete s-a intetit dupa ce s-au majorat accizele la tutun. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.