Sport

Am fi preferat sa cistigam, decit sa ne laude lumea!

Ciprian Fânaru
20 oct 2010 568 vizualizări
Universitatea Alexandria - CSM Focsani 7 - 7 (1 - 3), luni seara, intr-o partida in devans din Liga I de futsal

Formatia de fotbal in sala CSM Focsani a remizat luni seara in meciul jucat in devans la Alexandria. Vrincenii au fost foarte aproape sa bifeze cea de-a doua victorie din actuala editie de campionat, au condus la pauza cu 3 "" 1 intr-o confruntare in care spectacolul nu a lipsit, dar la final fiecare echipa a trebuit sa se multumeasca doar cu cite un punct. Desi jocul a stat sub semnul intrebarii, pina la urma "universitarii" au gasit fondurile necesare sa dispute acest joc, mai precis sa achite baremurile de arbitraj. Deplasarea de 270 de kilometri a fost lunga, dar cu folos pina la urma pentru oaspeti. De remarcat ca elevii lui Petrache Gurguiatu si Orlando Serbanica au adunat pina acum puncte doar de pe teren strain, dupa 7 "" 4 la Tg. Secuiesc si 7 "" 7 la Alexandria. Cu patru puncte in cinci partide, vrincenii se afla momentan pe locul al saptelea in clasamentul primei ligi. Focsanenii au condus cu 3 "" 0 pina aproape de finalul primei reprize, dupa golurile marcate de Curteanu, Ilas si Burcacel. Gazdele au reintrat in joc dupa doua goluri marcate in finalul primei parti si imediat dupa pauza. CSM s-a distantat din nou la doua goluri dupa reusita lui Burcacel, care a marcat din lovitura de la 6 metri acordata pentru un hent in careul gazdelor. "Studentii" au avut o noua revenire, dar focsanenii s-au distantat la 7 "" 5, profitind si de eliminarea portarului advers, pentru o interventie in postura de ultim aparator. Ultimele doua minute au fost de cosmar pentru trupa vrinceana. Chivu, Ilas si Burcacel s-au jucat cu ocaziile, iar gazdele au marcat de doua ori, ultima data cu o secunda inainte de final. Gazdele au reusit sa egaleze prin jucatorul introdus in locul portarului, pentru a crea superioritate numerica. Antrenorul Petrache Gurguiatu s-a declarat nemultumit de rezultatul final. "Nu este permis sa ratam atitea ocazii. Am avut de mai multe ori sansa sa inchidem meciul, dar am ratat din toate pozitiile posibile si imposibile. Numai noi puteam sa nu cistigam acest meci. Era important sa obtinem cele trei puncte, am fi avut 0 la «adevar» si totodata o pauza competitionala linistita", ne-a spus principalul CSM-ului, Petrache Gurguiatu. De altfel, intilnirea din Teleorman a fost singura jucata din etapa V-a, campionatul luind o pauza datorita turneului pe care nationala de futsal a Romaniei il intreprinde in Brazilia. Pentru CSM Focsani au jucat contra Universitatii portarul Ivanciu si jucatorii de cimp Chivu, Patrascu, Sararu, Curteanu, Toader, Ilas, Burcacel, C. Munteanu, Oltianu si S. Popa. Goalkeper-ul Valentin Bors nu a putut evolua din pricina unei accidentari suferite la "iarba", contra Otelului II. Meciul a putut fi urmarit si la televizor, pe postul Sport 1. Comentatorii partidei au laudat prestatia celor doua echipe, considerind intilnirea drept cea mai frumoasa din acest campionat. "Am fi preferat sa cistigam, decit sa ne laude lumea!", a mai precizat antrenorul Gurguiatu. (Ciprian FANARU, Dan CHIRIAC)



Clasamentul Ligii I:

1 . City"â„¢us Tg. Mures 4 4 0 0 33-7 12p

2 . United Galati 4 3 0 1 32-13 9p

3 . Spicom Sf. Gheorghe 4 3 0 1 9p

4 . Univ. Alexandria 4 2 1 1 34-25 7p

5 . Clujana Cluj Napoca 4 1 2 1 13-14 5p

6 . Odorheiul Secuiesc 4 1 1 2 10-15 4p

7 . CSM Focsani 5 1 1 3 18-32 4p

8 . KSE Tg. Secuiesc 3 1 0 2 19-20 3p

9 . Concordia Chiajna 4 0 2 2 12-14 2p

10 . Inter Teliu Brasov 4 0 1 3 17-56 1p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.