Sport

Victorie clara contra basarabenilor

Ciprian Fânaru
18 oct 2010 476 vizualizări
CSM Focsani - Stiinta Muncipal Dedeman II Bacau 32 - 25 (19 - 13), simbata, intr-un meci din etapa a 6-a a Diviziei A de handbal masculin

Succes normal, dar intaritor, pentru formatia de liga secunda CSM Focsani. Vrincenii au obtinut o victorie clara pe teren propriu in fata celei de-a doua echipe a Stiintei Bacau si au urcat pe locul al patrulea, la un punct de podium. Victoria contra bacauanilor este cea de-a doua din acest campionat, dupa succesul din primul meci contra Galatiului. Oaspetii, cu o trupa formata in mare parte din nationala de tineret a Republicii Moldova, nu au gasit antidotul unei evolutii entuziasmante a focsanenilor, care au beneficiat de un prolific Marian Stan, aflat in zi de gratie. Cele sapte goluri diferenta inregistrate pe tabela la final reflecta realitatea din teren si ofera sansa ca, in etapa urmatoare, baietii lui Tucan sa urce pe podium. CSM Focsani joaca in deplasare la Piatra Neamt, iar Iasul si Suceava se vor infrunta in meci direct. Pentru CSM au evoluat portarii Closca si Rusu si jucatorii de cimp Maftei, Stan, Popa, Gheorghe, Negrea, Costache, Necoara, Stancu, Secara, Manole. Formatia de juniori I de la CSS Adjud a pierdut surprinzator in deplasare, 32 "" 45, in fata echipei similare a LPS Vaslui. (Ciprian FANARU)



Rezultatele etapei:


CSM Focsani - Stiinta MD II Bacau 32 "" 25

Universitatea Galati "" U Bucovina II Suceava 39 "" 32

Politehnica Iasi "" HC Vaslui 30 "" 27

LPS Piatra Neamt "" stat


Clasamentul seriei:


1 . HC Vaslui 8p

2 . Poli Iasi 7p

3 . U Bucovina II SV 6p

4 . CSM Focsani 5p

5 . Univ. Galati 4p

6 . Stiinta II Bacau 3p

7 . LPS Piatra Neamt 2p








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.