Sport

Rugbistii sint pe locul doi si asteapta disputa cu Steaua

Ciprian Fânaru
6 oct 2010 572 vizualizări
Victoria obtinuta in etapa trecuta de formatia de rugby sub 19 ani LPS Focsani a urcat-o pe aceasta pe pozitia a doua a clasamentului, la un punct in spatele liderului Siromex Baia Mare.

Focsanenii au reusit una dintre cele mai bune evolutii din ultimul timp si s-au impus chiar pe terenul, destul de prost, al unei formatii care si-a propus cucerirea titlului de campioana. 15 "" 7 in fieful celor de la CTMRTF si elevii lui Ion Viorel si Romeo Paun asteapta cu incredere duelul cu Steaua. Cele doua victorii, ambele in deplasare, izbutite in startul acestui campionat, au aratat o trupa vrinceana capabila sa isi tina adversarul la respect si sa paraseasca victorioasa chiar si terenurile adverse. Un alt argument serios care vine in sprijinul dorintei de victorie in Ghencea este debutul mai mult decit neconvingator de campionat al stelistilor, iesiti destul de sifonati dupa partida din weekend-ul trecut contra unei alte formatii din Capitala, cea a Colegiului National Aurel Vlaicu. In alta ordine de idei, Turneul Regiunilor din Capitala, competitie care se desfasoara in aceste zile in Bucuresti, propune dueluri care vor contura lotul national care va reprezenta Romania la turneul final U18. Andrei Gheorghita, Costica Drilea, Valentin Buzea, Andrei Fratila, Andrei Bucur, Alexandru Calugaru, Valentin Bezea si George Torok sint juniorii de la LPS Focsani care au fost selectionati in reprezentativa Moldova Sud. Un singur fost focsanean, stelistul Daniel Ianus, se regaseste insa in lotul selectionatei divizionare Stejarii Bucuresti care va infrunta pe Leeds in Challenge Cup. Stefan Ciuntu sta pe tusa minimum doua saptamini din cauza unei entorse la genunchiul drept, iar colegul sau de la campioana Stiinta Baia Mare Ionut Botezatu are de asemenea prognosticate 14 zile de pauza fortata cauzate de entorsa, fiind suspect si de hernie inghinala. Meciul cu Leeds se va jcua simbata, 9 octombrie pe stadionul Arcul de Triumf. (Ciprian FANARU)

Rezultatele etapei a 2-a:

Siromex Baia Mare "" CSS Birlad 24 "" 12

CTMRTF "" LPS Focsani 7 "" 15

CNAV Bucuresti "" CSS 3 Steaua 18 "" 8

Clasament Divizia Nationala de Juniori


1 . Siromex Baia Mare 2 2 0 0 55-37 0 9p

2 . LPS Focsani 2 2 0 0 34-17 0 8p

3 . CTMRTF 2 1 0 1 31-18 1 5p

4 . CNAV 2 1 0 1 43-39 1 5p

5 . CSS Birlad 2 0 0 2 22-41 1 1p

6 . CSS 3 Steaua 2 0 0 2 11-42 0 0p





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.