Sport

Meciul se anunta dificil pentru gruparea focsaneana

Ciprian Fânaru
1 oct 2010 657 vizualizări
cv Vor sa scape teferi din corida liderului

FCM Bacau "" CSM Focsani, azi, de la ora 15.00, intr-un meci din etapa a 6-a a Ligii a treia

Meci extrem de dificil pentru formatia de liga a treia CSM Focsani. Daca spunem ca trupa vrinceana are misiune imposibila am folosi inca un cliseu ultra uzitat. Chiar daca vor juca pe terenul singurei echipe iubite de bacauani, focsanenii nu vor merge totusi pe "Municipal" ca mielul la taiere. De unde pina nu de mult se vorbea de retragerea din campionat a gruparii focsanene, situatia aparuta la Panciu face ca problemele CSM-ului sa paleasca. Si chiar sa dispara partial, daca tinem cont de bruma de bani alocata de consilierii locali tuturor sectiilor clubului. Din traseul FCM-ului in primele etape s-ar putea trage concluzia ca liderul la zi va defila prin campionat. Echipa patronata de Dumitru Sechelariu a facut un singur pas gresit in primele cinci runde, 0 "" 0 in derby-ul local cu formatia sustinuta de primarie, SC Bacau, si cu 13 puncte acumulate conduce autoritar seria I. "Galben "" albastrii" nu mai sint cei care faceau furori in prima divizie si invingeau echipe precum Dinamo, dar Focsaniul este avertizata de infringerea cu 0 "" 2 suferita de FC Panciu pe acelasi teren. Echipa pregatita de Aurel Pastia si Adrian Toma este in revenire de forma dupa succesul obtinut etapa trecuta pe teren propriu, 2 "" 1 contra celor de la CSM Pascani si pare sa fi uitat repriza neagra din deplasarea de la Suceava. Vrincenii nu stau chiar rau in clasament, o eventuala infringere neechivalind deocamdata cu o tragedie, mai ales ca sezonul este abia la inceput. CSM Focsani ar putea avea pe teren urmatorul "11": Bors - Ciornei, Craciun, Toma, Grama "" Suvac, Mindrescu, Bucataru, Dumitriu "" Predoiu, Milea. Meciul va fi condus de o brigada formata din "fluierasi" din trei orase diferite: centralul George Radulescu din Bucuresti, asistat la cele doua linii de Laurentiu Constantin din Buzau si Marius Titirisca din Braila. Observatori din partea FRF vor fi Mihai Calistru din Botosani si Florin Branzoi din Bucuresti. Cealalta echipa vrinceana din esalonul trei, FC Panciu, are doua etape de pauza datorita retragerii din campionat a echipelor Willy Bacau si Cetatea Suceava. Azi va fi decis insa si viitorul gruparii pancene, care isi doreste sa gaseasca sustinere cel putin pentru a duce campionatul la bun sfirsit. (Ciprian FANARU)

Programul etapei a 6-a:

CSM Pascani - Rapid Suceava

FCM Bacau "" CSM Focsani

Otelul II Galati - Luceafarul BT

Aerostar Bacau "" SC Bacau

Ceahlaul II "" Poli Galati

Petrotub Roman "" Cetatea Tg. Neamt


Clasamentul seriei:


1. FCM Bacau 5 4 1 0 15-4 13p

2. SC Bacau 5 3 1 1 8-4 10p

3. Otelul II Galati 5 3 1 1 7-4 10p

4. Petrotub Roman 3 3 0 0 7-2 9p

5. Aerostar Bacau 4 2 0 1 8-5 9p

6. Rapid Suceava 5 2 1 2 8-5 7p

7. CSM Focsani 5 2 0 3 3-7 6p

8. CSM Pascani 5 2 0 3 6-11 6p

9. Ceahlaul II 3 1 1 1 4-3 4p

10. FC Panciu 5 1 1 3 8-9 4p

11. FCM Onesti 4 1 1 2 4-8 4p

12. Poli Galati 5 1 0 4 5-8 3p

13. Cetatea Tg. Neamt 3 1 0 2 2-6 3p

14. Luceafarul BT 5 0 1 4 4-12 1p


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.