Sport

Internationalii focsaneni au invins Metrorex-ul

Ciprian Fânaru
23 sep 2010 454 vizualizări
Rugbistii focsaneni pregatesc Europenele U19 cu meciuri amicale, doi dintre acestia - Pascu si Catea - avind evolutii bune in cel mai recent joc amical disputat de stejarei .

Echipa nationala sub 19 ani a invins intr-un meci de pregatire formatia Metrorex Bucuresti. Tricolorii au inscris sapte eseuri, in timp ce Metrorex a izbutit o singura incercare. "A fost un meci bun dar mai avem de lucrat. In mare parte, baietii au respectat sistemul de joc. Trebuie sa lucram mai ales pe partea de aparare. Au fost si mici greseli individuale pe care le vom corecta. Trebuie sa tinem cont ca a fost primul meci al acestei echipe", a declarat antrenorul Razvan Popovici. Romania U19 se afla intr-un stagiu de pregatire pentru Campionatul European. Stejareii vor mai sustine inca un meci de pregatire in aceasta saptamina. Romania U19: 15. Ionut Niacsu (C), 14. Robert Neagu, 13. Claudiu Badea, 12. Vasilica Pascu, 11. Adrian Mazare, 10. Marius Munteanu, 9. Silviu Tanase, 8. Daniel Martac, 7. Razvan Ailenei, 6. Cristian Murgoci, 5. Alin Dragoniciu, 4. Andrei Diaconu, 3. Ionut Ariton, 2. Bogdan Neacsu, 1. George Matase. Rezerve: 16. Remus Catea, 17. George Tudor, 18. Silviu Suciu, 20. Andrei Borz, 21. Mirel Palii, 22. Teodor Lupoae. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.