Sport

Taiati-le pofta de victorie!

Ciprian Fânaru
10 sep 2010 719 vizualizări
CSM Focsani - Petrotub Roman, azi de la ora 17.00, intr-un meci din etapa a 3-a Ligii a treia

Formatia CSM Focsani disputa azi pe teren propriu o noua partida de campionat, contind pentru etapa a treia, in compania celor de la Petrotub Roman. Meciul care va avea loc pe stadionul "Milcovul" se anunta dificil, poate la fel de dificil precum cel din prima etapa, cind Focsaniul a pierdut la SC Bacau. In aceasta editie de Liga a treia, CSM-ul se prezinta cu o echipa care se bazeaza pe mai multi juniori. Nu este exclus insa ca rezultatele inregistrate campionatul trecut contra romascanilor sa se repete, chiar daca acestia vor sa isi ia revansa. In sezonul trecut, focsanenii au remizat la Roman, 1 "" 1, iar in meciul de acasa s-au impus la limita, 1 "" 0, intr-o confruntare decisiva pentru salvarea de la retrogradare. Vizitatorii au stat etapa trecuta datorita retragerii lui Willy Bacau, dar au jucat totusi un amical cu juniorii A de la LPS Roman, pe care l-au cistigat cu 7 "" 1. Antrenorul oapetilor, Costel Enache, in carti vara aceasta pentru preluarea bancii Ceahlaului, are tot lotul valid si nu ia in calcul decit victoria. De partea cealalta, intilnirea din runda precedenta, 1 "" 0 contra botosanenilor de la Luceafarul, a aratat un joc al vrincenilor care scirtiie, succesul la limita venind in urma unei faze fixe. De mentionat ca elevii lui Aurel Pastia se vor reintilni cu fostul lor coleg Sorin Ungurianu, component al CSM-ului in mandatul lui Bancila. Partida va fi condusa de la centru de Mihai Harabagiu, care fi ajutat de asistentii Bogdan Terente si Alexandra Apostu (toti din Bacau). Observatori vor fi Corneliu Groza din Iasi si Ion Dauceanu din Tulcea. CSM Focsani ar putea incepe cu: Bors - Nistoroiu, E. Stefan, Craciun, Grama "" Suvac, Toma, Dumitriu, Mindrescu "" Milea, Botezatu. Nemtenii ar putea replica cu: Costea - Vlaicu, Marin, Ghidarcia, Druga - Ungurianu, M. Popa, Saritanu, Patrascu - Harbuzaru, Vulpe. (Ciprian FANARU)


Ivanciu la un pas sa fie exclus din lot


Neplata restantelor salariale agita apele inaintea partidei de azi. Portarul Manuel Ivanciu va suporta probabil consecintele gestului sau de parasi sedinta la care a participat si directorul clubului CSM 2007, Marian Radulescu. "Ivanciu a avut o iesire un pic necontrolata si a iesit din sala in timpul sedintei. Deocamdata nu am luat nici o masura, o sa discutam dupa meciul foarte important care ne asteapta", ne-a spus antrenorul jucator Adrian Toma. Bucataru este in continuare nerefacut complet si incert pentru acest meci, Nistoroiu si-a revenit dupa o raceala si e apt de joc, in timp ce Sontu, cu o problema medicala, nu va fi inclus in lotul de 18 cu care va fi abordata partida cu Romanul. "Ne asteapta un meci greu, contra unei echipe puternice, in care va trebui sa jucam mai bine decit in meciul precedent contra Luceafarului pentru a ne impune. Noi vom face tot posibilul sa cistigam, dar lumea trebuie sa aiba rabdare cu tinerii din echipa, care nu au experienta unor astfel de confruntari. Au plecat noua jucatori in vara si trebuie sa avem rabdare", arata Adrian Toma, care spera ca si atacantul Madalin Predoiu se va alatura curind echipei. (C. F


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 19 ore, 4 minute, 49 secunde
Romanul nu vine in postura de victima, si sigur va face un meci bun. pronostic x 2.
, acum 739399 zile, 19 ore, 4 minute, 49 secunde
bate ROMANUL cu 2-0....FORTZA PETROTUB!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.