Sport

Copiii invata ce e fairplay-ul la turneul de la Marasesti

Ciprian Fânaru
9 sep 2010 512 vizualizări
Stadionul din Marasesti a gazduit la finalul saptaminii trecute primele doua etape ale campionatului de fotbal pentru juniori organizat de Fan Club Steaua Marasesti

Micii fotbalisti au dat dovada de talent, tehnica, au luptat si s-au daruit pentru a obtine un rezultat cit mai bun. Partidele au fost incinse, cu lovituri de la 11 metri, goluri inscrise in ultimele secunde ale partidelor, ambitie din partea jucatorilor dar si a antrenorilor. Chiar daca acest turneu se numeste cupa "Fan Club Steaua Marasesti" nu participa doar copiii care sint fani ai echipei Steaua. "Turneul se adreseaza tuturor iubitorilor de fotbal, indiferent de afinitatile lor fata de echipele din campionatul romanesc. Deviza Fan Clubului este demonstrarea dragostei fata de echipa Steaua si nu ura fata de echipele din campionat. Se doreste ca aceste turnee sa-i atraga pe copii, sa le deschida dragostea fata de fotbal, in special, si fata de sport, in general. Copiii intra in relatii cu cei de virsta lor, leaga prietenii, isi pot evalua competentele si calitatile sportive comparativ cu adversarii. La acest turneu s-a dorit sa participe echipe egale ca nivel valoric. Echipele participante dovedesc ca desi sint mai nou infiintate, tind sa obtina rezultate asemanatoare formatiilor de juniori mai vechi din judet", sustin organizatorii competitiei de fotbal juvenil. (Ciprian FANARU)

Etapa I

Viitorul Sihlea "" Sageata Tecuci 1-1

Unirea Golesti - Prosport Focsani I 1-3

Steaua Marasesti - Prosport Focsani II 5-0

Etapa II

Viitorul Sihlea "" Steaua Marasesti 3-3

Prosport Focsani I - Prosport Focsani II 4-1

Unirea Golesti "" Sageata Tecuci 3-0




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.