Sport

Karatistii se lupta pentru Cupa Romaniei

Ciprian Fânaru
9 sep 2010 1413 vizualizări
Tot in acest week-end, la Voluntari va avea loc si openul national pentru copii, cadeti si juniori u competitia reprezinta ultima selectie in vederea definitivarii lotului national care va participa la Campionatul Mondial din Franta

Sportivii sectiilor de karate ale cluburilor de profil din Focsani au intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor, in vederea primei competitii importante din aceasta toamna. Este vorba de Cupa Romaniei pentru Tineret si Seniori, care se va desfasura vineri, 10 septembrie, la sala de sport din orasul Voluntari. Competitorii se vor intrece la kata si kumite, individual si pe echipe. Karatistii au efectuat mai multe cantonamente de-a lungul acestei veri - cel mai recent la Poiana Pinului, tocmai pentru a fi in forma maxima la intrecerile din sezonul de toamna. In aceeasi locatie, la Voluntari, se va derula la finalul acestei saptamini si o selectie pentru celelalte categorii de virsta, adica pentru juniori si o de asemenea o verificare pentru loturile nationale. Cel mai probabil, sportivii de la cluburile din tara se vor lupta fiecare cu fiecare in scopul conturarii loturilor nationale principale si a celui de perspectiva. Se va decide astfel cine va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de karate, care se va desfasura in perioada 10 "" 11 octombrie in Franta. Pina atunci insa, karateka vrinceni vor sa isi demonstreze valoarea in cadrul Cupei Romaniei. De la CS Unirea Focsani vor concura sportivii Robert Giurgea, Alexandru Palma, Andrei Belibou, Mihai Balalau, Mihai Broina, Razvan David si Alexandra Rogojinaru. Primii trei fac parte din lotul national cu care tara noastra va aborda Mondialele de karate din Hexagon. "Ei sint cei care s-au antrenat intens in ultima perioada si cei care s-au pregatit in cadrul cantonamentelor si cu ei ne vom prezenta la competitia din Ilfov", ne-a spus sensei Aurel Giurgea, antrenor la sectia de karate a CS Unirea Focsani. Sectia arte martiale de la CSM Focsani 2007 se va prezenta la selectie cu un lot format din 10 sportivi: Andreea Arginteanu, Nicoleta Petrea, Dragos Pantazica, Bogdan Alpreotesei, George Panciu, Mihai Ciobanu, Madalin Enache, George Dochioiu, Fanica Aparece. Sportivii sint antrenati de Sensei Daniel Fusaru, 4 DAN karate shotokan. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.