Sport

Baschetbalistii U16, victoriosi la turneul final

Ciprian Fânaru
4 sep 2010 532 vizualizări
Echipa de baschet sub 16 ani CSS CSM Focsani a invins ieri dupa amiaza formatia similara din Tg. Mures, cu scorul de 78 - 63.

Acesta este cel de-al doilea succes obtinut de focsaneni in cadrul turneului final de la Cluj Napoca, acolo unde mai inregistrasera urmatoarele rezultate: 65 "" 76 cu CSS Bega Timisoara si 74 "" 73 cu CSS Unirea Iasi. Vrincenii si-au intrat mai greu in ritm, dar sfertul doi a fost la discretia lor, diferenta de pe tabela incepind sa capete proportii. Meciul a curs apoi in favoarea elevilor lui Mihai Petrut si Catalin Dondoi, care au pus din ce mai multe puncte intre ei si adversarii lor. Muresenii s-au vazut condusi la finalul celui de-al treilea sfert cu 58 "" 42. Cu opt minute inainte de final, formatia vrinceana avea un avantaj de 20 de puncte, 62 "" 42, distanta care s-a pastrat pina aproape de fluierul final. Pentru Focsani au jucat Vechiu, Neguroiu, Olaru, Seciu, Maslea, Pirvu si Ionita. Victoria din meciul de ieri nu le-a garantat sigur calificarea in turneul pentru locurile I "" IV, aceasta deoarece focsanenii trebuiau sa astepte rezultatele din celelalte meciuri pentru a afla daca la cosaveraj sint mai buni decit competitorii lor. Esentiala a fost partida de aseara dintre echipele din Iasi si Timisoara, un egal sau un succes al banatenilor fiind echivalent cu accederea Focsaniului in turneul pentru medalii. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.