Sport

Au scapat de fluierul lui Arghir

Ciprian Fânaru
3 sep 2010 687 vizualizări
CSM Focsani - Luceafarul Mihai Eminescu, azi de la ora 17.00, in etapa a 2-a din Liga a treia

Formatia de liga a treia CSM Focsani debuteaza azi in fata propriilor suporteri in campionatul 2010/2011. Pe "Milcovul" vine nou promovata Luceafarul Mihai Eminescu, echipa care a cistigat campionatul judetean din Botosani si a repromovat din nou in esalonul trei dupa doua sezoane. In conditii normale, oaspetii nu pot pune prea multe probleme focsanenilor, nici ei aflati intr-o situatie prea roz din punct de vedere financiar. In prima etapa, Luceafarul a pierdut la scor, 1 "" 4, meciul de pe teren propriu cu Petrotub Roman. Comisia Centrala a Arbitrilor a reparat eroarea de delegare la acest joc a centralului galatean Mirel Arghir, care se alesese cu masina zgiriata la un meci din luna mai al CSM-ului. Cel care va imparti dreptatea la aceasta partida este Andrei Rasnoveanu, din Popesti Leordeni, care va fi asistat la cele doua linii de galatenii Florin Visan si Lucian Lupoae. CCA a suplimentat si numarul de observatori, pe linga Nicolae Botezatu din Piatra Neamt fiind desemnat si Ion Balaban din Braila. Moralul din tabara focsanenilor este la cote mai inalte dupa ce rectificarea de buget le-a adus achitarea unei parti din salariile restante. De notat si revenirea la antrenamente a mijlocasului Octavian Bucataru, care cel mai probabil va lua loc pe banca de rezerve, fiind incomplet refacut pentru a evolua timp de 90 de minute. Oferte are si atacantul Madalin Predoiu, indecis asupra raminerii la echipa vrinceana. Acontarea victoriei este vitala si in perspectiva recuperarii celor trei puncte pierdute in runda inaugurala la SC Bacau, scor 0 "" 2. Aurel Pastia s-ar putea baza la acest meci pe: Bors - Ciornei, Craciun, E. Stefan, Grama "" Mindrescu, Dumitriu, Toma, Sontu "" Milea, Botezatu. (Ciprian FANARU)


Meciurile etapei a 2-a:

CSM Focsani "" Luceafarul Mihai Eminescu

Rapid Suceava "" SC Bacau

CSM Pascani "" Politehnica Galati

FCM Bacau "" FC Panciu

Otelul II Galati "" FCM Onesti

Aerostar Bacau "" Cetatea Tg. Neamt

Ceahlaul II "" Cetatea Suceava "" nu se joaca

Petrotub Roman "" Willy Bacau - nu se joaca


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.