Sport

Sirbii viseaza la Mutu

Ziarul de Vrancea
31 aug 2010 444 vizualizări
Impresarul Victor Becali a declarat, ieri, agentiei MEDIAFAX, ca un jucator de nivelul lui Adrian Mutu nu se poate transfera la Partizan Belgrad, dupa ce presa sirba anuntase venirea romanului la campioana Serbiei.

"Nu exista nicio oferta de la Partizan, nici macar nu se pune problema asta. Sint numai prostii. Cum sa mearga un jucator de nivelul lui Mutu la Partizan? Nu este nimic adevarat", a declarat Victor Becali pentru MEDIAFAX. Presa sirba de luni scrie ca eventuala venire a atacantului roman Adrian Mutu la Partizan Belgrad ar reprezenta o adevarata "bomba" pe piata transferurilor, apreciind ca jucatorul ar fi un cistig imens pentru campioana Serbiei, angrenata in Liga Campionilor. Duminica, presa de la Belgrad a anuntat ca atacantul roman, suspendat pina in octombrie, va merge la campioana Serbiei, presedintele clubului Partizan, Dragan Djuric, sustinind ca tratativele sint in desfasurare.


Fundas portughez la Rapid


Fundasul portughez Candido Alves Moreira da Costa a semnat un contract valabil un sezon cu optiune de prelungire pe inca unul cu FC Rapid, a declarat, ieri, agentiei MEDIAFAX, presedintele gruparii giulestene, Dinu Gheorghe. In virsta de 29 de ani, Candido Costa a fost format la echipele de juniori ale clubului Benfica, in cariera sa evoluind la formatiile SC Salgueiros, FC Porto, Vitória Futebol Clube, Derby County si Sporting Braga. Incepind cu sezonul 2006-2007 el a jucat numai la Belenenses, echipa cu care a retrogradat din prima liga portugheza la finalul editiei trecute de campionat. Costa il va inlocui in lotul echipei Rapid pe brazilianul Gustavo Veronesi, cel care la 24 august si-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea giulesteana dupa aproximativ doua luni de la transfer.


Ultimul mohican


Fostul goal-keeper si antrenor cu portarii la clubul Steaua, Martin Tudor, se va alatura stafului tehnic condus de Victor Piturca la Universitatea Craiova. Tudor era singurul om din staful lui Piturca, care a ramas la Steaua, dupa ce restul colegilor plecasera. Martin Tudor il va inlocui la Universitatea Craiova pe Silviu Lung. Pentru meciul cu Sportul, Gabi Boldici a facut pregatirea cu portarii, insa acesta a declarat in mai multe rinduri ca nu se va mai ocupa de acest lucru, din cauza unor probleme de sanatate. Totodata, antrenorul principal interimar al Unirii Urziceni este anuntat ca va prelua postul de antrenor cu portarii la Steaua.


Noutati in lotul Frantei


Selectionerul Frantei, Laurent Blanc, i-a convocat pe mijlocasul Yohan Cabayé (OSC Lille) si fundasul Anthony Revéillère (Olympique Lyon) pentru meciurile cu Belarus, din 3 septembrie, si Bosnia, din 7 septembrie, din preliminariile Campionatului European din 2012. Federatia Franceza de Fotbal (FFF) a explicat cele doua convocari prin "indisponibilitatea lui Lassana Diarra". Lotul Frantei pentru cele doua partide cuprinde, astfel, 23 de jucatori. Revéillère a facut parte din echipa Frantei participanta la Cupa Mondiala, astfel ca numarul fotbalistilor din lot care au jucat si la CM din Africa de Sud a devenit zece. In ceea ce-l priveste pe Cabayé, acesta a debutat in nationala Frantei la 11 august, intr-un meci amical cu Norvegia, scor 1-2.


Niculae, vesel si trist


Atacantul formatiei AS Monaco, Daniel Niculae, a declarat, dupa victoria din meciul cu fosta sa echipa, AJ Auxerre, ca nu si-a manifestat bucuria cind a inscris golul de 1-0, deoarece jucatorii adversi de duminica seara sint prietenii sai. "Am jucat pentru prima data impotriva fostei mele echipe. Sint prietenii mei. Respect mult staful tehnic si suporterii. Am petrecut acolo patru ani, la Auxerre, si unul singur a fost putin mai dificil. Sint multumit pentru ca echipa s-a calificat la nivel european. Sper doar ca in sezonul viitor sa joc cu AS Monaco in cupele europene. Din toate aceste motive, era normal sa nu imi manifest bucuria la gol. Insa sint foarte multumit de victorie, pentru ca aveam nevoie de trei puncte ca sa demonstram ca sintem foarte puternici acasa", a spus Niculae. Niculae a marcat un gol in partida pe care echipa, AS Monaco, a cistigat-o, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), in fata fostei sale formatii, AJ Auxerre, in etapa a IV-a a campionatului Frantei.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.